Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakmazsınız, fal, okuduktan

Bunu Okuduktan Sonra Fal Bakmazsınız

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bunu Okuduktan Sonra Fal Bakmazsınız

Arkadaşlar fal bakmak gerçekten dinimizde çok günahmış ve bu dünyadada nasibimizi alabiliyoruz çoğu zaman Ben yaşadım bunu çok kötü insan aklını yitirebilir

Sevgilim askerdeyken ailesi beni istemeye geldi ve sevgilimin kız kardeşi (saat akşam 9 suları ) fal bakmam için çok ısrarcı davrandı Bende ne zaman fal baksam çıkıyor Ama keşke bu baktığım fal çıkmamış olsaydı neyse;
Ben falda bir ölü gördüğümü söledim ve bu ölünün babasına benzediğini söledim 4 vakte kadar bir ölü gözüküyor dedim ve fal gerçekten çok kötü olduğu için daha fazla bakmadım çünkü baktıkça bunalmaya başladım
o akşam ister inanın ister inanmayın bir ton halisülasyon gördüm canlı canlı tam yatagıma uzandım Kara bir adam tepemde yanlış yaptın dedi Daha sonra odamın kapısının açılıp kapandığını gördüm ve en sonunda birşey çenemden tuttu beni resmen acısını hissettim ama çenem kopacak sandım resmen ağzım yamuldu Bismilah diyeceğim ama diyemiyorum ağzım acıyor yamuldu Bu olay gerçek arkadaşlar Senmisin geleceği söyleyen gibisinden bir uyarıydı sanırım ve zaten falda çıktı nişanımızın olacağı gün nişanlım babasını kaybetti
Amam ben daha öncede en yakın arkadaşımın babasının öleceğini söylemiştim falda oda çıktı hepsi üst üste gelince Allah çarptı beni sanırım Herkese ibret olsun arkadaşlar sakın fal falan bakmayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com