![]() |
Ruyamda :: 1 Kelimesi Bile Yalan Deildir ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruyamda :: 1 Kelimesi Bile Yalan Deildir !Bu aksam erken uyumustum dus alcaktım; sonra dusundum yarın ders 10 da baslıyor sabah 8 de kalkar, dusumu alır giderim ![]() ![]() ![]() aksam saat 8 30 gibi yatagıma uzandım ve ruyamda : sıradan bir gundu bilgisayarın basına oturmak, bişeylere takılmak istiyorum ![]() ![]() ama oturamazdım abim basındaydı ve hic te kalkmaya niyeti yoktu ![]() abime kızdım neden hep sen oturuyorsun diye! Sinirimden ne yaptıgımı bilmiyorum ![]() ![]() salona gidiyorum; aklım ve bedenim arasnda baglantı kopmuş gibi sanki beynimi baskası yonetiyor yani aslında butun vucuduma hakimim ama delirmiş gibiyim istemeden 3 harflileri getiriyorum aklıma wc ye girdigimde surekli kufur ediyorum onlara ![]() Tabi ki bunu istemiyorum ama kendimi durduramıyorum, çıkıp kucuk odaya gidiyorum aklımdaki bu korkuyu nası engellerim diye dusunuyorm sonra kimsenin gormedigi bir şey goruyorum yatak odasında: cizgi romanlarda şeytanın eline verdikleri 3 uçlu uzun catal şeklinde bir şey fakat bunun 3lu catalı yerinde tek bi uç var ![]() gidiyorum oyle bi korkuyorumki; bu korkuyu bitirmek icin kendi canıma kıymayı bile dusunuyorum, aksam saat 10 gibi uyuyorum, uyurken bile şeytan aklımda surekli istemedigim şeyleri dusunduruyor ![]() ![]() ![]() Sabah oluyor uni ye gidiyorum, uni de suan aklıma getiremedigim fakat yine beni korkutan bir şey var ![]() ![]() ![]() eve geliyorum artık hayatımdan o kadar bunalmış bir haldeyim ki bir nevi ölu gibiyim ![]() İcimdeki şeyin ne oldugunu bilmiyorum kendimi bilmiyorum sanki biri beni ele gecirmiş gibi; hayatım monoton, bişeylerden bıktırılmış, ot gibi bir yaşam anlayacagınız ![]() ![]() ![]() Salona gidiyorum yine bu şeytanlar aklıma giriyor bu dusuncelerden kurtulmak icin pc basına oturmak istiyorum ama bu sefer kararlıyım kesin oturmam lazım kucuk odaya gittigimde abim yine aynı ![]() ![]() sinirimin olaganustu bir seviyeye geldigini hissettim 'tak etti artık' derlerya aynen oyle ![]() sonra o yatak odasındaki ' kırmızı şeytan catal ' ını aldım abimi tehdit ediyorum: ' KALK YOKSA SENİ OLDURURUM' sonra kendime geldim! OGLUM sen napıyorsun bir bilgisayar icin ![]() ![]() ![]() salona tekrar gittim tv izliyorum annemle, aklıma yine 3 harflıler geliyor, bilirsiniz dusunmesi cok korkunctur ve onlara kufur ediyorum ama kufur etmek istemiyorum ![]() kufur ediyorum arkasına tovbe ediyorum, 'neden boyleyim!' diyorum artık kendimi iyice kaybetmiş haldeyim ![]() ![]() ![]() sonra aniden 'FATİHA' suresine başlıyorum ![]() 1 dk sonra yine devam ediyor gormek istemedigim şeyler ve aklımdaki korku dolu herşey beni oyle köşeye sıkıştırıyor ki ![]() ![]() ![]() 'inanın kendimi camdan aşagı atmayı' dusnuyorum ![]() ![]() tv kapatıyorum, sakin olmaya calısıyor, bir yandanda tovbe istigfar getiriyorum ![]() okuyorum ![]() alarak okuyorum, Nas suresini yaklaşık 5 defa okuduktan sonra bir şey oldu bana 'NAMAZ' geldi aklıma, dedim kendime: -yarın sabahtan itibaren namaz kılayım ![]() saatini kurmak geldi aklıma yatmadan once kurarım dedim ![]() bir işe yarar diyorum ![]() salonda otururken 'ANİDEN ETRAF SİMSİYAH KESİLİYOR' yine korku başladı derken 'SOL TARAF YUKARDAN GUNESE BENZER BİR ŞEY DOGUYOR!' sonra güneş yavaş yavaş yok oluyor etrafımdaki siyahlıkta bitiyor ![]() Nasıl oldu bilmiyorum ama oturdugum kanepenin baş ucunda bir sayfa kucuk 10x 5 cm KUR'An sayfası görüyorum ![]() HEmen elime alıp okumaya calısıyorum onu elime alınca aklımdaki korku agırdan kayboluyor ![]() ![]() ![]() ilk 3 harfi okuyorum ![]() ![]() Neden Kur'an ı ogrenmedim diye kendime kızıyorum sonra ![]() Aslında Kur'an ı biliyordum sonraları okumadıgım icin unutmuşum ![]() ![]() Kur'an sayfasını bırakıp Telefonumu alıyorum calar saatini sabah namazına ayarlamak icin ![]() ![]() ![]() Aniden uyanıyorum ALLAH ' ım cok sukur, Cok sukur ruyaymış diyorum ![]() ![]() telefonumu elime alıyorum baktıgımda 3 mesajınız var yazıyordu, 2 tanesi arkadasımdan ![]() şaşkın halde telefonuma bakıyorum 3 ![]() ![]() neyse dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAMAZ ve KUR'AN BIZI IŞIGA GOTURECEKTIR ![]() ![]() ![]() BİR KELİMESİ BİLE YALAN DEGİLDİR ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|