Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deildir, kelimesi, ruyamda, yalan

Ruyamda :: 1 Kelimesi Bile Yalan Deildir !

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ruyamda :: 1 Kelimesi Bile Yalan Deildir !

Bu aksam erken uyumustum dus alcaktım;
sonra dusundum yarın ders 10 da baslıyor
sabah 8 de kalkar, dusumu alır giderim
aksam saat 8 30 gibi yatagıma uzandım ve ruyamda :

sıradan bir gundu bilgisayarın basına oturmak, bişeylere takılmak istiyorum
ama oturamazdım abim basındaydı ve hic te kalkmaya niyeti yoktu
abime kızdım neden hep sen oturuyorsun diye! Sinirimden ne yaptıgımı bilmiyorum
salona gidiyorum; aklım ve bedenim arasnda baglantı kopmuş gibi sanki beynimi
baskası yonetiyor yani aslında butun vucuduma hakimim ama delirmiş gibiyim
istemeden 3 harflileri getiriyorum aklıma wc ye girdigimde surekli kufur ediyorum onlara
Tabi ki bunu istemiyorum ama kendimi durduramıyorum, çıkıp kucuk odaya gidiyorum aklımdaki bu korkuyu nası engellerim
diye dusunuyorm sonra kimsenin gormedigi bir şey goruyorum yatak odasında:
cizgi romanlarda şeytanın eline verdikleri 3 uçlu uzun catal şeklinde bir şey
fakat bunun 3lu catalı yerinde tek bi uç var Bu şeyi gormek istemiyorum cunku beni korkutuyor, sonra salona
gidiyorum oyle bi korkuyorumki; bu korkuyu bitirmek icin kendi canıma kıymayı bile dusunuyorum, aksam saat 10
gibi uyuyorum, uyurken bile şeytan aklımda surekli istemedigim şeyleri dusunduruyor
Sabah oluyor uni ye gidiyorum, uni de suan aklıma getiremedigim fakat yine beni korkutan bir şey var
eve geliyorum artık hayatımdan o kadar bunalmış bir haldeyim ki bir nevi ölu gibiyim
İcimdeki şeyin ne oldugunu bilmiyorum kendimi bilmiyorum sanki biri beni ele gecirmiş gibi; hayatım
monoton, bişeylerden bıktırılmış, ot gibi bir yaşam anlayacagınız
Salona gidiyorum yine bu şeytanlar aklıma giriyor bu dusuncelerden kurtulmak icin pc basına oturmak istiyorum
ama bu sefer kararlıyım kesin oturmam lazım kucuk odaya gittigimde abim yine aynı pc basında
sinirimin olaganustu bir seviyeye geldigini hissettim 'tak etti artık' derlerya aynen oyle
sonra o yatak odasındaki ' kırmızı şeytan catal ' ını aldım abimi tehdit ediyorum: ' KALK YOKSA SENİ OLDURURUM'
sonra kendime geldim! OGLUM sen napıyorsun bir bilgisayar icin
salona tekrar gittim tv izliyorum annemle, aklıma yine 3 harflıler geliyor,
bilirsiniz dusunmesi cok korkunctur ve onlara kufur ediyorum ama kufur etmek istemiyorum
kufur ediyorum arkasına tovbe ediyorum, 'neden boyleyim!' diyorum artık kendimi iyice kaybetmiş haldeyim
sonra aniden 'FATİHA' suresine başlıyorum onu bitirdikten sonra birazcık hafifliyor icimdeki şeytani duygu,
1 dk sonra yine devam ediyor gormek istemedigim şeyler ve aklımdaki korku dolu herşey beni oyle köşeye
sıkıştırıyor ki
'inanın kendimi camdan aşagı atmayı' dusnuyorum Sonra tekrar cehennem korkusu geliyor
tv kapatıyorum, sakin olmaya calısıyor, bir yandanda tovbe istigfar getiriyorum sonra 'Nas ve Felak' surelerini
okuyorum Nas' ı okurken şaşırıyorum kendi kendime: ' bu nası okunuyordu diyorum' sonra tekrar baştan
alarak okuyorum, Nas suresini yaklaşık 5 defa okuduktan sonra bir şey oldu bana 'NAMAZ' geldi aklıma,
dedim kendime:
-yarın sabahtan itibaren namaz kılayım Ama sabah namazına nası kalkıcam dedim -ya kacırırsam! sonra telefonumun
saatini kurmak geldi aklıma yatmadan once kurarım dedim Bunları dusunurken yine bende bu korku suruyor ve umarım
bir işe yarar diyorum
salonda otururken 'ANİDEN ETRAF SİMSİYAH KESİLİYOR' yine korku başladı derken
'SOL TARAF YUKARDAN GUNESE BENZER BİR ŞEY DOGUYOR!' sonra güneş yavaş yavaş yok oluyor etrafımdaki siyahlıkta bitiyor
Nasıl oldu bilmiyorum ama oturdugum kanepenin baş ucunda bir sayfa kucuk 10x 5 cm KUR'An sayfası görüyorum
HEmen elime alıp okumaya calısıyorum onu elime alınca aklımdaki korku agırdan kayboluyor Kur'an sayfasında ki
ilk 3 harfi okuyorum 3 harften sonrasını okuyamıyorum o 3 harfte Ne yazdıgını suan hatırlamıyorum
Neden Kur'an ı ogrenmedim diye kendime kızıyorum sonra
Aslında Kur'an ı biliyordum sonraları okumadıgım icin unutmuşum
Kur'an sayfasını bırakıp Telefonumu alıyorum calar saatini sabah namazına ayarlamak icin
Aniden uyanıyorum ALLAH ' ım cok sukur, Cok sukur ruyaymış diyorum kalp atışlarımı hissediyorum Sonra
telefonumu elime alıyorum baktıgımda 3 mesajınız var yazıyordu, 2 tanesi arkadasımdan Fakat birini bulamıyorum
şaşkın halde telefonuma bakıyorum 3 mesajı merak ediyordum gelen msjlara baktım o 2 msj dan başka msj yoktu
neyse dedim kendi kendime bu arada sukretmeye devam ediyorum aniden aklımda bir ışık belirdi; 3 MESAJ RUYAMDI !
NAMAZ ve KUR'AN BIZI IŞIGA GOTURECEKTIR!

BİR KELİMESİ BİLE YALAN DEGİLDİR 27 EKİM 2008 Pazartesi gece saat 200 ! (gece kalkıp yazdım)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com