![]() |
Gerdekte Gelinin Belini Kırdı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerdekte Gelinin Belini Kırdı![]() Görücü usulüyle evlendirilen çoban, ilk gece azgın boğa gibi saldırdı ![]() ![]() Gözünü hastanede açan gelin, ‘Beni o adama vermeyin’ diye yalvardı ![]() ![]() Köylüler acıyıp evlendirdi ![]() ![]() ÇOBAN Musa, kendini bildi bileli köyün çobanıydı ![]() ![]() Artık 40 ına merdiven dayamıştı ![]() ![]() Sabahın ilk ışıklarıyla hayvanları meraya götürüyor, akşam hava kararırken köye dönüyordu ![]() ![]() Köyün dışındaki tek göz kulübesinde yalnız başına yaşıyordu ![]() onu kocası trafik kazasında ölen ve genç yaşında dul kalan Fadime ile evlendirmeye karar verdiler ![]() ![]() Musa nın ve Fadime nin bu karara itirazı olmayınca, hemen düğün kuruldu ![]() Karyoladan yuvarlandılar ![]() GELİN ile damat, düğünden sonra odalarına kapandılar ![]() daha odaya girer girmez Fadime ye saldırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Oda adeta savaş alanına dönmüştü ![]() ![]() Belinde müthiş bir ağrı vardı ve kıpırdayamıyordu ![]() ![]() Fadime apar topar kasabaya hastaneye götürüldü ![]() Yılların birikimiyle saldırmış ![]() ![]() TAZE gelinin yapılan muayenesinde belinde kırık tespit edildi ![]() Gözünü hastanede açan ve belki de bir daha yürüyemeyecek olan Fadime, iki gözü iki çeşme ağlayarak, ‘Beni bir daha o adama vermeyin’ diye doktorlara yalvarırken, hastane polisi de Musa nın ifadesini aldı ![]() ‘Hep yalnız yaşadım ![]() ![]() ![]() Gerisini hatırlamıyorum’ dedi ![]() ![]() [Not : Haber Gerçek ![]() -Alıntı- kac koyun telef etmistir bu hayvan kimbilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|