Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
motorsiklet, tutkunu, yaşında

85 Yaşında Motorsiklet Tutkunu

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

85 Yaşında Motorsiklet Tutkunu

Kırıkkale’nin Ahili beldesinde yaşayan, gençliğinde motosikletle il il dolaşan 7 çocuk ve 53 torun sahibi 85 yaşındaki Arap Hasan Başkal, bugün de motosikletsiz bir yere adım atmıyor
Her sabah 1955 model motosikletiyle tarlaya çalışmaya giden Arap Hasan-Müslüme Başkal çifti, hız yapmaktan korkmuyor Ayaklarındaki varis rahatsızlığı yüzünden baston kullanan çift, ellerinde bastonlarıyla motosiklete binip, motor arızalandığı zaman da tamirini birlikte yapıyor
Küçük yaştan itibaren motora binmeye başladığını söyleyen Arap Hasan Başkal, (85) yaşlanmasına rağmen motosiklet sevdasından bir türlü vazgeçemediğini ifade etti
Gençliğinde avcılık yaptığını, dağlara motosikletle tırmandığını, ifade eden Başkal, otomobile binmek yerine motosiklete binmeyi tercih ettiğini, gençliğinde motosikletle il il dolaştığını, yaşlandığı halde motosiklet sevdasından vazgeçemediğini belirtti

"BU YAŞTA DA MOTOSİKLETE Mİ BİNİLİR" DİYENLER:

Motosikletin kendisi için bir tutku olduğunu dile getiren Başkal, Harley-Davidson hariç her tür motosiklete bindiğini anlattı Başkal, Hala "Harley-Davıdson rüyası görmeye" devam ettiğini söyledi
"Motosiklete ilk bindiğimde çok heyecanlandım, gözünü kapattım ve düşme korkusu yaşadım" diyen Müslüme Başkal (90) eşinin kendisine yardımcı olduğunu, zamanla motosiklete alıştığını, 53 torunundan 18 yaşına gelenlerin de motosiklet kullandığını anlattı
"Bu yaşta motosiklete mi binilir, ayıp denen bir şey var" diyenlere aldırmadıklarını ifade eden Müslüme Başkal, bu yaşta bu kadar enerjik olmalarını motosiklet tutkusuna borçlu olduklarını söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com