Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bravoadamım, johnny, yaaa

Johnny Bravo...(Adamım Yaaa... )

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Johnny Bravo...(Adamım Yaaa... )

dev gibi görüntüsünün altında kuş gibi bir beyne sahip olan çapkın çizgi fılm kahramanı

üçgen vücudu her daim jöleli sarı saçları kafasından hiç çıkarmadığı güneş gözlükleri ne işi olduğu ne de işe yaradığı halde var olan temelsiz özgüveni sorumsuz eylemleri tüm hareketlerinde cool görünme kaygısı taşıyarak hareket etmesi yüksek libidosu ile birçok insanın gıcık kaptığı karizmatik-imsi ve "ideal" erkek imajını karikatürize eden bir çizgi tip

Gördüğü bütün bayanlara sarkıntılık etsede asla bir kız arkadaş edinemezOna sadece Suzie aşıktır

replıkler

johnny birgün mecbur kaldığı için tiyatroya gidiyorhaliyle sıkılırzaten böyle sanatsal faaliyetlerle işi olmaz bizimkininarkasında oturan beyfendi johnnynin saçlarından sahneyi göremiyor

beyfendi -bakar mısınız? saçlarınızdan sahneyi göremiyorum!

jonny:- bana bak dostum emin ol ki saçlarım şu izleyeceğin tiyatrodan daha çok heyecan verici!!

Sunucu: "Oraya gidince genç güzel bayanlarla tanışacaksınız Özellikle de bekar bayanlar

"Johnny Bravo: "Bayanlar mı? Onlara piliç denir"

Johnny Bravo: "Düşman heryerde de olabilir hiçbir yerde de

"Carl: "O zaman neredeler?"

Johnny Bravo: "Bilmiyorum"

Benden yeterince bahsettik biraz da benden bahsedelim

kızlar çekilin ben geliyorum!!!

Senin karşında dünyanın en cazip erkeği duruyor neyin var kraliçem?

Hey kurbağa prenses hadi gel bizim eve gidelim de sana taptaze bir sinek salatası yapayım

SENİ SEVİYORUM Johnny Bravo

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com