Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baba, ingiltere’yi, karıştırdı, yaşındaki

13 Yaşındaki Baba İngiltere’Yi Karıştırdı

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

DIŞ HABERLER SERVİSİ

13 yaşında baba olan Patten ve Maisie adı verilen bebeği
MG_iliskiliHEtiket { background:#E9EAEA url(/d/i/1/iliskiliHaberlerBgEditgif) repeat-x scroll center top; border-color:-moz-use-text-color #EAEAEA #EAEAEA; border-style:none; border-width:medium 1px 1px; padding:0 5px 5px 4px; width:196px; } MG_iliskiliHEtiketBg { background:#F5F5F6 none repeat scroll 0 0; width:197px; } MG_iHEtikletLnk { color:#474747; font-weight:bold; margin-left:5px; text-decoration:none; } MG_iliskiliHCon { width:205px; } MG_iliskiliHEtiketBtn { padding:0 3px 5px 0; text-align:right; } MG_iliskiliHEtiketInput { border:1px solid #CECECE; margin:5px 0 5px 3px; width:189px;*
günlük baba Alfie, 15 yaşında anne olan kız arkadaşı Chantelle Steadman’ın hamile olduğunu öğrendiklerinde hem şaşırdıklarını, hem de üzüldüklerini, ancak kürtaj yaptırmamaya karar verdiklerini söyledi Üç kilo ağırlığında, Maisie adı verilen bebeğiyle önceki gün hastaneden taburcu edilen, 5 kardeş sahibi Chantelle’in annesi ve babasının işsiz olduğu ve kirada oturdukları bildirildi Sun gazetesine konuşan Alfie, “Bir bebeğe sahip olmanın iyi olacağını düşündüm Bunu nasıl karşılayacağımız üzerinde ise hiç düşünmedim Gerçekten cep harçlığım bile yok Babam bana bazen 10 sterlin verir” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

gerçektente ingiltere küçük yaşta anne ve baba olanlarla dolu bununla ilgili kampayalar var
çoçuk yapmak çocuk oyuncağı değildir die karşı çıkıolar ayrıca ingilterede insanlara yeni bi hastalık varmış insanlar ergenlik dönemine erken giriyorlarmış
ayrıca kız çok mal ondan bebek yababileceğini düşünmüyom başka birinden olabilir o daa çoçuk cinsel ilişkiye girmediyse belki de imseye söylemiyordur benim yorumum şöyle:
gerçekte o 15 yaşındaki kıza tecavüz etmiş olabilirler o da korkudan bebeğin babasını o gösteriyor olabilir gerçekler çok karışık mümkün olabilir ama ne biliim türkiyede bööle bişi olsa varyhaa ölümtehditi alınırdı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com