|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
500, isterorijinalilütfen, milyar, okuyunn, süper, yhaaa |
![]() |
Kim 500 Milyar İster...Orijinali...(Lütfen Okuyunn Süper... Yhaaa...) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kim 500 Milyar İster...Orijinali...(Lütfen Okuyunn Süper... Yhaaa...)Who Wants To Be A Millionaire? "Kim 500 Milyar İster" yarışmasının orijinali "Kim 500 Milyar İster" yarışmasının orijinali ABC televizyonunda yayınlanan "Who Wants To Be A Millionaire?" yani "Kim Milyoner Olmak İster?" Bize uyarlarken milyoner demek komik duracağından adını değiştirmişler tabii ![]() Yarışmanın orijinali bizdeki gibi sönük de geçmezmiş ![]() yarışmalar yaşanırmış ![]() ![]() Bunlar arasında biri varmış ki; onun gibisi bir daha gelmemiş ![]() genel kültürü müthişmiş ![]() ![]() Her seferinde hiç duraksamıyor, "Son kararım" dedikten sonra yanıtı verip gülümsüyormuş ![]() ![]() yarışmacının duraksaması, ikileme düşmesi, yüksek sesle, "Acaba o mu, yoksa bu mu?" diye acı çekmesindeymiş ![]() adamlar da sinir olup, her soruyu normalinden daha da zorlaştırmışlar ![]() bizimki bana mısın demiyormuş ![]() kırpmadan veriyormuş ![]() yanıt veremeyeceğinden çok eminlermiş ![]() yüzü değişmiş ![]() ![]() sonra, "Telefon etme jokerini kullanacağım" demiş ![]() gereği görmeden sırıtarak, 'Kimi arayacaksınız?" diye sormuş ![]() "Babamı" demiş ![]() ![]() açıklayıp, soruyu oğlunun soracağını söylemiş ve sözü yarışmacıya bırakmış ![]() Bizimki, "Alo baba? Ben şu anda 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındayım ![]() Şu anda 1 milyon dolar kazandım ![]() demiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|