![]() |
Cin'le Dalga Geçince Bakın Ne Oldu +16 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin'le Dalga Geçince Bakın Ne Oldu +16Cin'le dalga geçince 17 yaşındaydım ve annemin memleketi olan Giresun'daydık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH KORUSUN YHA |
![]() |
![]() |
![]() |
Cin'le Dalga Geçince Bakın Ne Oldu +16 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin'le Dalga Geçince Bakın Ne Oldu +16kusura kalma ama arkadasim cinler öyle herkse gözükmezler varlar ama ben senin bu hikayene inanmam, cikarlar ama o sekil deil , (heleki birinin üstünde cevsen varsa ona yaklasamaz bile) ben bu kadarina inanmam ha onunla banyoya falan veya tualete girerse carpilir o ayriiiii, konu ama bana göre sacma benimde anlatacak coook seyim var coook sey duydum ve inaniyorumda ama senin bu anlattigin sacma ve cooooook eskilerde kadi öyle seyler artik yaniii bilemiyorum, olabilir de ![]() |
![]() |
![]() |
|