Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
agnostik, brad, çıktı, pitt

Brad Pitt Agnostik Çıktı

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Brad Pitt Agnostik Çıktı

Bild gazetesine konuşan ABD'li aktör "Tanrı'ya inanıyor musunuz?" sorusuna üç defa "Hayır" dedikten sonra ekledi: %80 Agnostik, %20 AteistimHıristiyan bir aileden gelen Hollywood'un yıldızının "dinsiz" olabileceği hakkında dedikodular vardı 45 yaşındaki aktör ilk defa bunları kendi ağzından doğrulamış oldu

Ailesi tarafından Güney Baptist (Protestan Hıristiyan bir cemaat) geleneklerine göre yetiştirilen Brad Pitt'in Bild gazetesine verdiği röportajda dinsiz olduğunu açıklaması hayranları arasında değişik yorumlara yol açtı Kimisi bir daha asla Brad Pitt filmi izleyemeceğini belirtirken, kimileride de ünlü oyuncu ile tamamen aynı fikirde olduklarını dile getirdi İşte söz konusu röportajdan ilgili bölüm:

BILD: Gerçek Brad Pitt kimdir?

Brad Pitt: Karşında oturuyor Daha fazla bir şey yok

BILD: Hala koca bir çocuk musun?

Brad Pitt: Hayır, ben artık çocuk değilim – Altı çocuğum var

BILD: Hayatında mutluluğu buldun mu?

Brad Pitt (başını sallıyor): Hm – evet Olmak istediğim yoldayım

BILD: Tanrıya inanıyor musun?

Brad Pitt (gülerek): Hayır, hayır, hayır!

BILD: Ruhun inançlı mı?

Brad Pitt: Hayır, hayır, hayır! Ben muhtemelen yüzde 20 ateist ve yüzde 80 agnostiğim Kimsenin gerçekten bilebileceğini düşünmüyorum Oraya gittiğinizde öğreneceksiniz ya da öğrenmeyeceksiniz O zamana kadar da bunun üstüne kafa yormaya gerek yok

1963 doğumlu aktörün filmografisinde yer alan filmlerden bazıları: Se7en, Meet Joe Black, Fight Club, Twelve Monkeys, Legends of the Fall, Snatch, Troy, A River Runs Through It, Babel, The Curious Case of Benjamin Button

Resmi olarak evli olmayan Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin budist geleneklerine uygun bir törenle evlendikleri de iddia edilmişti Ancak Jolie, budizme bakışının diğer inançlara olandan daha farklı olmadığını söylemişti

Hiçbir dinin mensubu olmayan ancak kendini ateist olarak da tanımlamayan Angelina Jolie, 2000 yılında bir derginin "Tanrı varmı?" sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

Hmm Bazıları için var Tanrıya inanan insanlar için umuyorum ki vardır Benim için ise bir Tanrının varlığı gerekli değil İnsanın içinde ruhsal bir taraf var, bu tanrısal gibi Ben bir şeyleri başkaları öyle söylüyor diye yapmayı sevmiyorum, ama hiçbir şeye inanmamanın daha iyi mi olduğunu gerçekten bilmiyorum

Geçen 9 yılda Angelina Jolie'nin görüşleri değişmiş midir bilinmez Ancak görünen birşey var ki, her köşesinden farklı bir din ve inanç fışkıran dünyamızın en ünlü çifti dinsizmiş!

Bunun dinsizlerle ilgili önyargıları yıkmakta ne kadar etkili olacağı şüpheli ama çiftin Jolie-Pitt Vakfı isimli bir insani yardım vakfı bulunduğunu da belirtelim Dünya genelinde kimsesizlere ve hastalara yardım için projeler geliştiren vakıf son olarak geçen ay Pakistan'daki mülteciler için 1 milyon dolar bağışlamıştı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com