![]() |
Brad Pitt Agnostik Çıktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Brad Pitt Agnostik ÇıktıBild gazetesine konuşan ABD'li aktör "Tanrı'ya inanıyor musunuz?" sorusuna üç defa "Hayır" dedikten sonra ekledi: %80 Agnostik, %20 Ateistim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BILD: Gerçek Brad Pitt kimdir? Brad Pitt: Karşında oturuyor ![]() ![]() BILD: Hala koca bir çocuk musun? Brad Pitt: Hayır, ben artık çocuk değilim – Altı çocuğum var ![]() BILD: Hayatında mutluluğu buldun mu? Brad Pitt (başını sallıyor): Hm – evet ![]() ![]() BILD: Tanrıya inanıyor musun? Brad Pitt (gülerek): Hayır, hayır, hayır! BILD: Ruhun inançlı mı? Brad Pitt: Hayır, hayır, hayır! Ben muhtemelen yüzde 20 ateist ve yüzde 80 agnostiğim ![]() ![]() ![]() ![]() 1963 doğumlu aktörün filmografisinde yer alan filmlerden bazıları: Se7en, Meet Joe Black, Fight Club, Twelve Monkeys, Legends of the Fall, Snatch, Troy, A River Runs Through It, Babel, The Curious Case of Benjamin Button Resmi olarak evli olmayan Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin budist geleneklerine uygun bir törenle evlendikleri de iddia edilmişti ![]() ![]() Hiçbir dinin mensubu olmayan ancak kendini ateist olarak da tanımlamayan Angelina Jolie, 2000 yılında bir derginin "Tanrı varmı?" sorusunu şöyle yanıtlamıştı: Hmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen 9 yılda Angelina Jolie'nin görüşleri değişmiş midir bilinmez ![]() Bunun dinsizlerle ilgili önyargıları yıkmakta ne kadar etkili olacağı şüpheli ama çiftin Jolie-Pitt Vakfı isimli bir insani yardım vakfı bulunduğunu da belirtelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|