Yüzüne 3 Yıldız İstedi,56 Yıldızı Oldu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzüne 3 Yıldız İstedi,56 Yıldızı OlduDövmeciden sol gözü yakınına 3 yıldız yapmasını isteyen Belçikalı genç kız yüzüne 56 yıldız yapıldığını görünce şoke oldu![]() ![]() Yüzüne dövme yapılırken uyutulduğuna yemin eden 18 yaşındaki Kimberley Vlaeminck'in yıldız dolu suratının fotoğrafı Flaman Het Laatste Nieuws gazetesine manşet oldu ![]() Dövmeciye babası erkek kardeşi ve erkek arkadaşıyla birlikte gittiğini söyleyen Vlaeminck “Ben 3 küçük nokta istedim ama dövmeci daha güzel olacağını söyleyerek 3 yıldız önerdi İşleme başlarken bir acı hissettim ve sonra da uyukladım Burnuma dövme yaparken uyandım ve yaptıklarını gördüm Tam 56 tane yıldız saydım korkunç” diye konuştu![]() Sokağa çıkmaya cesaret edemediğini söyleyen genç kız hem dövmeci hakkında şikayette bulunacak hem de lazerle yıldızlarından kurtulacak Bu operasyon bir yandan çok acı verici olacak diğer yandan pahalıya patlayacak![]() Dövmeci Ruslan Tumaniantz ise müşterisinin uyuduğunu kesinlikle reddediyor ve kendisinin yıldızları kabul ettiğini sorunun dövmeleri babası ile arkadaşının görmesinden sonra çıktığını ileri sürüyor |
|
|
|