![]() |
Korkunç Hikayeler Xd Atmasyon Gibi Geldi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Hikayeler Xd Atmasyon Gibi GeldiMerzalıktaki Öküz böyle isimmi olur Olay Ankara'nın bir köyünde geçmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derken mezarlığa gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Öküzün yanına gitmiş şöyle bir ufak sopayla vurmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tahmin edeceğiniz gibi kız bundan sonra iflah olmaz ve de hiç güzel bi şekilde vefat etmez ![]() ![]() Siz siz olun mezarlıkta ya da buna benzer yerlerde hayvanlara pek bulaşmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ______________________________ ______________________________ __________ üzgünüm ama çok korktum arkadaşlar bu benim arkadaşım ela nın başına geldi ![]() ![]() ![]() -slm ben ela -slm gerçekten adın ela mı? -evet -hııı tanıştığıma sevindim ama bence sen pek sevinmeyeceksin ![]() -niyeki -çünkü ben bir ölüyüm -hadi be ölüler konuşamazki -ama ben konuşurum ![]() -ya yeter beni korkutuyorsun -zaten korkacaksın (bu arada ben araya girdim) -bana da bir şey yapacak mısın? -hayır ama bir an önce burdan gitmessen seni de öldüreceğim ![]() (arkadaşım ela fazla inanmamıştıama ben korkmuştumhemen evden gittim)ertesi gün ailesinden haber aldım ela kendisini odasına kitleyip kitap okurken birden bilgisayarından kanlı bir kız çıkmış ve ela yı öldürmüş ![]() ______________________________ ______________________________ ________ Korkunç surat geçen sene oğlum yeni dünyaya gelmişti daha kırkı yeni çıkmıtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ______________________________ ______________________________ _____ Korkunç gölge bu yaz bir akşam ben kuzenlerim ve kardeşlerim kapının önünde,bir harabenin karşısında oturmuş,çekirdek çitliyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ______________________________ ______________________________ ______ korkunç gece (GAREZ) bir gün evde tek başıma oturuyordum akşamdı annem ve babam bir yere gitmişlerdi saat 12 olmuştu ve televizyonu açtım garez diye bir film varmış bende onu izliyim dedim izlerken tam korkunç yerinde mutfaktan sesler gelmeye başladı ve mutfağa yavaş adımlarla ilerliyordum karanlıktı işığı açmaya çalıştım fakat elektrikler kesilmişti iki adım attiktan sonra ayağıma birşey deydi elektrikler olmadığı için onun ne olduğunu anlayamadım ve elime aldığımda elektrikler geldi ve bir anda çok korktum ve değişik bir ses geliyordu arkama baktığımda ise birisini gördüm ve kayboldu elimdeki şey ise simsiyah şaçlardı ve sesler kesildi biraz içim rahatladı içeri gittim ve yerde kanlar gördüm kaçmak için kapıya doğru koşarak ilerledim kapı açılmıyordu ve zil çaldı kapıyı açabildim ve annem babam gelmişti annemler içeri girdi kapıyı kapatırken apartmandan birisi bana baktı ve beni tanıdın mı dedi ve kayboldu kapıyı kapattım ve onun kim olduğunu düşünmeye başladım ve buldum o garezdi ______________________________ ___________________________ OKUMASAN LANETLERNIRSIN OKU ! xD wlla de!! Bir gun o arkaslar yanı gızemle gıttık markete markete kımse yoktu cunku sabah erkende cıktık hıkaye alıcaktık ![]() ![]() gızem bayana ordan bakarmısınız bayan :efendım gızem : yha soyle korku hıkayelerı varmı?? bayan: elımızde 1 tane kaldı buyrun bakın lanet hıkayesı unlu bı yazar yazmıstır gızem : pekı alıyorum dedı bende: tamam al dedım bende sey alıcam korku fılımı bayan : ust kalta ozel bolum var korku dıye ordan alabılırsınız ![]() ![]() gızem:tamam dedı bende : tamam ozaman dedım cıktık yukarıya benım basım arıyordu neyse gırdık korku odasına sonra kapi kılıtlendı ala ala bende dedımkı hıı sımdı hatırladım kapinın arkasında anahtar vardı gızemde: yha ımdatt!! bende:yha bosver zaten gelırler bız sunlara baklım gızem:tamam dedı sonra gızem bagrmaya basladı kosuyor koyor bende takıp edıeyorum nereye gzemmmm bagrıyo sonra gızemın sacları havaya kaltı sankı bırı tutuyo cekıo gızem yere attı gızemın yanına kostum gızem dedıkı yardım et oldurucekler dedı sonra gızem kedı kendıne tokat atıoo bende elerınden tutum ben onda tokat attım sakın ol dedım sonra kadın geldı ne yaparsunuz bu sesler ne dedı bende : hanım efedı hemen 112 arayın kadın dedıkı 1 dakıka dedı kapayı kapatı kılıtledi sonra gızem oluceksın dedı bende ne dıyorsunuz sız dıyınce ustunu yırtı ben seytanım dedı gızem bayıldı bende onun uzerıne cd attım sonra bana yakasmaya basladı sonra durdu yha sen yha o sec dedı 1 dk var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kostum kostum sonra annnemın ofısıne geldım kapiyı actımda bızım ev sonra arkama baktımda bızım ev onu ınnamadım hemen ıcerı gıttım su ıctım cok kotuydum yapacak bıse yoktu bıduva okudum bıraz uzandım ve yatım tel caldı gızem hemen actım gızem ıymısın fln gızem ıyımde sana ne oldu dedı bende yha cok kotuyum hanı seytan fln ne seytanı hadı hazılan markete gıdelım dedı bende yha olanları anlatım ınanmadı onun sarjım bıtıoyo dedı kapandı tel sonra 1 2 yıldir tedavı goruyorum ![]() ![]() ______________________________ ______________________________ ________ en en en korkunç hikaye damarların doncak +18 oku bir kerede anlıyoz xD Merhaba bu hikaye tamamen gerçektir ve kesinlikle özenti değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizzat ben sitelerden toparladım emeğe saygı lütfen |
![]() |
![]() |
|