Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atmasyon, geldi, hikayeler, korkunç

Korkunç Hikayeler Xd Atmasyon Gibi Geldi

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkunç Hikayeler Xd Atmasyon Gibi Geldi

Merzalıktaki Öküz böyle isimmi olur

Olay Ankara'nın bir köyünde geçmektedirO zamanlar köylere yeni yeni bakkal dükkanları açılmakta her köyde de bulunmamaktadır Köyde kızıyla birlikte yaşayan bir kadın hafif ikindi vakti güneşin batmasına yakın kızını bitakım ihtiyaclardan dolayı bakkala göndermiştir Bakkal köye komşu başka bir köydedir ve yürüme mesafesindedir Buradaki püf nokta eğer yolu mezarlıktan giderseniz yol kısadır Yani kestirme yol mezarlıktan geçmektedir Neyse kızımız yol almaya başlamış hava da artık iyiden iyiye kararmıştır Kız aslında cesurdur fakat mezara yaklaştıkça da hafif bir korku sarmıştır içini

Derken mezarlığa gelmiş Artık iyice bir korku salmış koşar adımlarla ilerlemektedir Birden garip bir şekilde ileride otlayan sahipsiz bir büyükbaş hayvan görür(muhtemelen öküz) Kız hayvan gütmeye alışık olduğundan içinden iyi şu öküzü bir itekleyeyim de bana yoldaş olsun demiş

Öküzün yanına gitmiş şöyle bir ufak sopayla vurmuş Öküz de hareket yok Yinelemiş kız hafif de bir ürpertiyle Öküz bu kez dilini uzatarak 'Bak kızım bu hareketini cahilliğine saflığına bırakıyorum Başına birşey gelmeden git çabuk der

Tahmin edeceğiniz gibi kız bundan sonra iflah olmaz ve de hiç güzel bi şekilde vefat etmez

Siz siz olun mezarlıkta ya da buna benzer yerlerde hayvanlara pek bulaşmayın

______________________________ ______________________________ __________

üzgünüm ama çok korktum arkadaşlar

bu benim arkadaşım ela nın başına geldiela 2 ay önce internette birileriyle tanıştığını solüyordubir gün yine benimle bir kızla konuşmaya başladık arkadaşımla konuşuyordu kız bende yanlarındaydımilk başta şu konuşma geçti aralarında:
-slm ben ela
-slm gerçekten adın ela mı?
-evet
-hııı tanıştığıma sevindim ama bence sen pek sevinmeyeceksin
-niyeki
-çünkü ben bir ölüyüm
-hadi be ölüler konuşamazki
-ama ben konuşurum
-ya yeter beni korkutuyorsun
-zaten korkacaksın
(bu arada ben araya girdim)
-bana da bir şey yapacak mısın?
-hayır ama bir an önce burdan gitmessen seni de öldüreceğim
(arkadaşım ela fazla inanmamıştıama ben korkmuştumhemen evden gittim)ertesi gün ailesinden haber aldım ela kendisini odasına kitleyip kitap okurken birden bilgisayarından kanlı bir kız çıkmış ve ela yı öldürmüşşu anda çok üzgünümarkadaşlarr siz sakın ha internetten arkadaş bulmayın endinize

______________________________ ______________________________ ________

Korkunç surat

geçen sene oğlum yeni dünyaya gelmişti daha kırkı yeni çıkmıtıkırkı çıkar çıkmaz yazlığımıza gidelim dedik orda hem temiz hava alır hem kendini toparlar diyeneyse yazlıkta benim yatak odamda hem dolabımda iki tane hem de tam karşımda koskocaman bir ayna duruyordudolapla benim aramda da yarım metra kadar bi mesafe varoğlumun ufak beşiğini de o dolapla yatağımın arasına koyuyordum ki gece daha rahat kalkıp emzirebileyimneyse gece oldu biz eşimle uyudukoğlum ağlamaya başladı ben kalkıp emzirdimoğlum kucağım da ben onu emziriyorum tam yanımda da gardolapın aynasıgözümün gördüğü en kör nokta aynaydıcinlerde gece aynada loş ışıktı görünürlerben de o kör noktaya bakarken birden koskocaman bir kafa gözler koskocaman kan çanağı gibi kırmızı kafa tıpkı bir manda kafasını andırıyor keçi sakalını andıran yedi sekiz kıl varo geceden sonra çok korkmuştum ve bir daha da gece yatmadan önce odamda ki tüm aynaları çarşafla örtmeye başladımsiz de eğer böle bir olay yaşamak istemezsenizi en iyisi uyumadan odanızıdaki tüm aynaları bişeyle örtmeye bakın

______________________________ ______________________________ _____

Korkunç gölge

bu yaz bir akşam ben kuzenlerim ve kardeşlerim kapının önünde,bir harabenin karşısında oturmuş,çekirdek çitliyordukbenim 10 yaşındaki kardeşim önce harabenin içinde beyaz birşey görünüyor dedi biz bakmadıkbunu bir kaç kere daha tekrarladı baktım ama birşey göremedi5 dk sonra tekrar deyince kuzenim baktı ben daha ne olduğunu anlayamadan bir çığlık koptusonra herkes çığlık attıbirden etrafıma baktığımda kimse yoktuama ben birinin ayagına takılıp düştüm, herkez korkudan küçük dilini yutmuştu sonra aradan 5-10 dk geçdiğinden sonra gidip baktıgımızda o gölgenin ağaç dalı oldugunu fark ettik,içimize bir su serpildiama çok korkmuştuk ve bu yüzden beyaz bir şey gördüğünü iddaa eden kardeşime ve hiç bir sebep yokken çığlık atıp hepimizi korkutan kuzenime kızdıksonra herkezi bi gülme tuttu e artık bundan sonra emin olmadığınız şeylerden korkmayın ve korkutmayın

______________________________ ______________________________ ______

korkunç gece (GAREZ)

bir gün evde tek başıma oturuyordum akşamdı annem ve babam bir yere gitmişlerdi saat 12 olmuştu ve televizyonu açtım garez diye bir film varmış bende onu izliyim dedim izlerken tam korkunç yerinde mutfaktan sesler gelmeye başladı ve mutfağa yavaş adımlarla ilerliyordum karanlıktı işığı açmaya çalıştım fakat elektrikler kesilmişti iki adım attiktan sonra ayağıma birşey deydi elektrikler olmadığı için onun ne olduğunu anlayamadım ve elime aldığımda elektrikler geldi ve bir anda çok korktum ve değişik bir ses geliyordu arkama baktığımda ise birisini gördüm ve kayboldu elimdeki şey ise simsiyah şaçlardı ve sesler kesildi biraz içim rahatladı içeri gittim ve yerde kanlar gördüm kaçmak için kapıya doğru koşarak ilerledim kapı açılmıyordu ve zil çaldı kapıyı açabildim ve annem babam gelmişti annemler içeri girdi kapıyı kapatırken apartmandan birisi bana baktı ve beni tanıdın mı dedi ve kayboldu kapıyı kapattım ve onun kim olduğunu düşünmeye başladım ve buldum o garezdi

______________________________ ___________________________

OKUMASAN LANETLERNIRSIN OKU ! xD wlla de!!

Bir gun o arkaslar yanı gızemle gıttık markete
markete kımse yoktu cunku sabah erkende cıktık
hıkaye alıcaktık
gızem bayana ordan bakarmısınız
bayan :efendım
gızem : yha soyle korku hıkayelerı varmı??
bayan: elımızde 1 tane kaldı buyrun bakın lanet hıkayesı unlu bı yazar yazmıstır
gızem : pekı alıyorum dedı
bende: tamam al dedım bende sey alıcam korku fılımı
bayan : ust kalta ozel bolum var korku dıye ordan alabılırsınız
gızem:tamam dedı
bende : tamam ozaman dedım
cıktık yukarıya benım basım arıyordu neyse
gırdık korku odasına sonra kapi kılıtlendı
ala ala bende dedımkı hıı sımdı hatırladım kapinın arkasında anahtar vardı gızemde: yha ımdatt!!
bende:yha bosver zaten gelırler bız sunlara baklım
gızem:tamam dedı

sonra gızem bagrmaya basladı kosuyor koyor bende takıp edıeyorum nereye gzemmmm
bagrıyo sonra gızemın sacları havaya kaltı sankı bırı tutuyo cekıo gızem yere attı gızemın yanına kostum gızem dedıkı yardım et oldurucekler dedı
sonra gızem kedı kendıne tokat atıoo bende elerınden tutum ben onda tokat attım sakın ol dedım sonra kadın geldı ne yaparsunuz bu sesler
ne dedı bende : hanım efedı hemen 112 arayın
kadın dedıkı 1 dakıka dedı kapayı kapatı kılıtledi sonra gızem oluceksın dedı bende ne dıyorsunuz sız dıyınce ustunu yırtı ben seytanım dedı gızem bayıldı bende onun uzerıne cd attım sonra bana yakasmaya basladı sonra durdu yha sen yha o sec dedı 1 dk var allahım yardım et allahım yardım et sonra o dedım sonra cık ozman dedi bende vaz gectım ıkımızıde oldur gızem bana baktı sankı sen gıt dıye bende vaz gectım gunku ınsanlar zaten olucek o zaten bı gun benı kurtarmıstıbende korkma artık odesecez dedım ben dedım benı oldur seytan benı attı dedıkı cık cabuk dedı benı dısarı attı sonra ben hemen bagrıyom kımse duymuoo sonra hemen polısı aradım telım kapandı sarjı bıttı annemın yanıına gıdıcem
kostum kostum sonra annnemın ofısıne geldım kapiyı actımda bızım ev sonra arkama baktımda bızım ev onu ınnamadım hemen ıcerı gıttım su ıctım cok kotuydum yapacak bıse yoktu bıduva okudum bıraz uzandım ve yatım tel caldı gızem
hemen actım gızem ıymısın fln gızem ıyımde sana ne oldu dedı bende yha cok kotuyum hanı seytan fln ne seytanı hadı hazılan markete gıdelım dedı bende yha olanları anlatım ınanmadı onun sarjım bıtıoyo dedı kapandı tel sonra 1 2 yıldir tedavı goruyorum

______________________________ ______________________________ ________

en en en korkunç hikaye damarların doncak +18 oku bir kerede anlıyoz xD

Merhaba bu hikaye tamamen gerçektir ve kesinlikle özenti değildirEskiden bir mezarlık varmış çok eskiymiş ve bir adam ama zengin bir adam bu mezarlığın üstüne apartman yapmıştır eve oturmaya gelenler olmuşAma her gece apartmanın bodrumundan çok korkunç sesler gelirmişEn sonunda bir genç bunu merak etmiş ve bodruma inmiş bir şey görmemiş geri dönerken bodrum kapısı şiddetli bir şekilde kapanırÇocuk çok korkar ve birden birsürü izsan görürBunlar mezarlıktaki ölmüş insanlardırVe ölmüş insanlar ona başından geçenleri anlatır ruhumuz çok acı çekiyor çocuk olayı anlar apartmanı yapana söyler tabiikide inanmazÇocuk olmadığını ruhlara söyler bunu duyan ruhlar çok sinirlenir ve o çocuğun kafasını kopartıp asarlar başsız bedenide bir kağıt bırakırlar bu kağıtta siz bize rahat vermediniz cezanızı çekin yazar en sonunda apartmanı yapan adam anlar ve apartmanı yıkıp mezarlığı bırakırAma ilerde bu mezarlıkta o çocuğun kesik başı görülmüş

Bizzat ben sitelerden toparladım emeğe saygı lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com