Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
intihar, kızın, mektubu

Bir Kızın İntihar Mektubu.

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kızın İntihar Mektubu.

Bir Kızın İntihar Mektubu

Elimde enjektör öylece kalakaldımÇok klasikti ama ben de arkamda bişeyler bırakmalıydımEn azından ölümü tercih ettiğimi bilmeliler diye düşündümAslında kimseye bişey borçlu değildim,alış-verişi keseli çok oldu
Nasıl başlayacağımı bilmiyorum,şöyle mi başlasam ; Hey millet ben ölmeye karar verdimNiye biliyor musunuz çünkü yaşım 27 ye dayandıALLAH korusun ya ölmeye değil de üremeye karar verseydim,neyseki aklım başımda Neyse,kötü alışkanlıklara bulaşmayın kendinize iyi bakın
Kimsenin öldüğümü bilmesi gerekmiyor ama en azından aileme (benden nefret etsinler diye) bişeyler açıklamak istiyorum
Annem ve babam ben 10 yaşındayken boşandıMahkemede ise beni yalancı şahit olarak kullandı annemYaptımAma 1 sene sonra tekrar birleştiler
Ergenlik çağım tam bir dengesizlik içinde geçtiKaldığımız yerde hiçbir hata affedilmiyorduHiç unutmuyorum;Bakkalda mahallenin serserileriyle laf dalaşı yaparken dedeme yakalanmıştımBanyoda bir güzel annemden dayak yemiştimBütün aile benim kötü kız olmamdan korkuyorduAma ben onları hayal kırıklığına uğrattımNamaza başladım Evet yırtık kotlar içinde,posterlerin arasında hiç kaçırmadan 5 vakit kılıyordum
Sigaraya 15 yaşında başladım,içkiyi zaten içiyordumBabam sağolsun İstanbul a git,okumaya bak deyip beni yapayanlız bıraktığı için babam sağolsun
17 yaşında İstanbulda yalnızdımBurnumu her deliğe sokmaya başladım,ilk delik sosyal etkinlikler kulübüydüBurada insanlar ya çiftleşiyor ya da daha rezil şeyler yapıyorduİlk sevgilim de burdan olmuştu
Artık köprü altı günlerim başlamıştıİçki içmek,şarkı söylemek,uçmakVe sonrada bir devrimci serserinin yatağında gözlerini açmak
İstanbul da özgürmüşsün pöh Dışarı çıkarsın serserinin biri keyfini kaçırır,okula gidersin;küçümseyip kaçarsınKoca bir şehirde 4 duvar arasındasın yani
Köprü altı günlerim sürüp gidiyorduOrada içiyor,şarkılar söylüyorBir geyik bulursam dalgamı geçip deşarj oluyordumAma içkinin tesiri geçince acılar başlıyorduO dayanılmaz acılar
Kendimden nefret ediyor,yaptıklarımdan iğreniyordumKahrolsun böyle insan,böyle hayat
Devrimci arkadaşların toplantılarına katılıyor,gerçekçilik adına söyledikleri şeylere gülüyordumÇünkü söylediklerine kendileri de inanmıyordu
Gün geçtikçe daha çekilmez bir hayatKaç sevgili,kaç yatak,kaç aldattığım insanHatta kadını ortak bir mal olarak gören son sevgilimi de hayal kırıklığına uğrattımOnu da aldattım
Artık dayanamıyorum,heryerim sızlıyorHerşeyden,herkesten nefret ediyorumO kadar yanlış yaptım ki
Yaşam artık iyice çığırından çıkmıştı
Ne yapmam gerektiğini biliyordum
Evde kimse yokYazacak bişey de kalmadığına göreArtık bittiPERDE

Evet Kanat Güner intihar etti,herkes bundan ders çıkarmalıÖzellikle anne babalarÇocuklarına islamı imanı ALLAH ı anlatın ki bu durumlara düşmesinler
ALLAH günahlarını affetsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com