![]() |
Sanal Bebek Büyütürken Çocukları Öldü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanal Bebek Büyütürken Çocukları ÖldüSanal çocuk büyütürken öz çocukları açlıktan öldü ![]() ![]() ![]() Güney Kore'de bir çift, internet üzerinden oyun oynarken bebeklerini açlıktan öldürdükleri suçlamasıyla mahkeme önüne çıktı ![]() ÇOCUK SAATLERCE YANLIZ KALDI Savcılar bebeğin günde yalnızca bir kere beslendiğini ve çift oyun oynamak üzere internet kafelere giderken saatlerce yalnız kaldığını söylüyor ![]() İddianameye göre Güney Koreli çiftin kendi kızlarını ihmal ederken oynadıkları oyunun hedefi, sanal bir kız çocuğunu yetiştirmek ![]() 5 AY SONRA TUTUKLANMIŞTI 41 yaşındaki adam ile 25 yaşındaki eşi geçen ay, kızlarının ölümünü polise bildirdikten beş ay sonra tutuklanmıştı ![]() O dönemde bir polis yetkilisi yerel Yonhap haber ajansına çiftin "normal bir hayat yaşama isteklerini kaybettiğini" söylemişti ![]() OYUN BAĞIMLILIĞI Bu yetkiliye göre çift, gerçek hayattan kaçmak için internete sığınıyordu ![]() Bağımlı hale geldikleri oyunsa, ülkede hayli popüler bir RPG -- ya da rol yapma oyunu -- olan Prius Online ![]() Bu oyunun katılımcıları, Anima adlı küçük bir sanal kıza hafızasını kazanması ve duygusal açıdan gelişmesi için yardım ediyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanal Bebek Büyütürken Çocukları Öldüinanılır gibi değil bu nasıl bir bağımlılıkki evladını unutturacak kadar neler duyacağız daha ilginç olduğu kadar üzücü bir habermiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanal Bebek Büyütürken Çocukları ÖldüEvet yaa, ben de okuduğumda inanamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|