Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ceza, isim, türkçe, vermeyen, yerlerine

Türkçe İsim Vermeyen İş Yerlerine Ceza

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkçe İsim Vermeyen İş Yerlerine Ceza

Mersin'e bağlı Tarsus Belediyesi tarafından Türkçe'nin korunması ve yaşatılması amacıyla işyerlerine Türkçe isim vermeyenlere 500 YTL ceza kesilecek Üçüncü uyarıya uymayan işyerlerinin ruhsatları iptal edilecek

Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi Meclis'te 3 ay içerisinde yerli isimlerle değiştirilmesi kararının tebliği edildiği ve aksine hareket edenler hakkında birinci defa uyarı, ikinci defa uymayanlara 500 YTL para cezası, üçüncü kez uymayana 1 ay kapatma cezası dördüncü kez uymayana ise ruhsatının iptal edilmesi kararı alındı

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "14 yıldır belediye meclisi üyeleri ile birlikte şeffaf bir yönetim sergiledik Kentimizin birlikteliği için kenetlenmeliyiz" dedi

Kocamaz, belediye meclisi olarak demokratik bir yönetim anlayışı sergilediklerini belirterek, "Biz eleştiriye açığız Meclislerimizi televizyon kanalları ile canlı olarak yapmaktayız Şeffaf bir yönetim anlayışıyla her kararımız halkımızın gözü önünde alınmaktadır Kentimizin gelişmesi ve büyümesi için kenetlenmek zorundayız" dedi

Dombilican

Kullanıcının Profilini Göster

Kullanıcıya Özel Mesaj Gönder

Kullanıcıyı Arkadaş Listeme Ekle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com