Türkçe İsim Vermeyen İş Yerlerine Ceza |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkçe İsim Vermeyen İş Yerlerine CezaMersin'e bağlı Tarsus Belediyesi tarafından Türkçe'nin korunması ve yaşatılması amacıyla işyerlerine Türkçe isim vermeyenlere 500 YTL ceza kesilecek Üçüncü uyarıya uymayan işyerlerinin ruhsatları iptal edilecek Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi Meclis'te 3 ay içerisinde yerli isimlerle değiştirilmesi kararının tebliği edildiği ve aksine hareket edenler hakkında birinci defa uyarı, ikinci defa uymayanlara 500 YTL para cezası, üçüncü kez uymayana 1 ay kapatma cezası dördüncü kez uymayana ise ruhsatının iptal edilmesi kararı alındı Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "14 yıldır belediye meclisi üyeleri ile birlikte şeffaf bir yönetim sergiledik Kentimizin birlikteliği için kenetlenmeliyiz" dedi Kocamaz, belediye meclisi olarak demokratik bir yönetim anlayışı sergilediklerini belirterek, "Biz eleştiriye açığız Meclislerimizi televizyon kanalları ile canlı olarak yapmaktayız Şeffaf bir yönetim anlayışıyla her kararımız halkımızın gözü önünde alınmaktadır Kentimizin gelişmesi ve büyümesi için kenetlenmek zorundayız" dedi Dombilican Kullanıcının Profilini Göster Kullanıcıya Özel Mesaj Gönder Kullanıcıyı Arkadaş Listeme Ekle |
|