Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arkadaşımla, duyduğumuz, inanılmaz, nöbet, ses, tutarken

Nöbet Tutarken Arkadaşımla Duyduğumuz İnanılmaz Ses!!!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nöbet Tutarken Arkadaşımla Duyduğumuz İnanılmaz Ses!!!



birligime yeni teslim olmustumaradan birbuçuk ikiay sonra nöbet tutmaya başlamamın ilk günleriydieylül ayı gibiydi doğuda olduğumuz soğuktan korunmak için çift kar başlıgı takmıştık 23:00 01:00 nöbetindeydik arkadasımla garaj nöbetinde üşüye üşüye nöbetin bitmesini bekliyorduksaat 12:00 gibi içime garip şekilde ürperdi ve tam o sırada nereden geldiği belli olmayan çok ama çok güçlü gırtlaktan gelen kesinlikle dünya diline benzemeyen hiçbir teknolojik cihazın çıkaramayacağı volumda 15 veya 20 saniye süren bu sesi şok olmus vaziyette arkadaşımla birlikte bariz şekilde duydukkar başlıklarımızı heyecanla çıkardık sağımıza solumuza bakarak kaçışmaya başladık ve ses kesildikorkmuş bir şekilde durumru değerlendirmeye çalıştık dahada ilginç olanı 3km ötede cephanelik nöbeti tutan dört arkadaştan birisinin aynı netlik ve volumde duyması ve yanındaki arkadaşlarının ne hikmetse duymamasıbu olaydan sonra kesinlikle bizden başka varlıkların olduğuna inanıyorum ve tarifi imkansız ve hiç bir zaman unutmayacağım garip bir olay yaşadığım içinde çok şanslıyım

________




Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.