![]() |
Klozetten Piton Çıksa Ne Yapardın Girde Bak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Klozetten Piton Çıksa Ne Yapardın Girde BakBu kadarı da olmaz ![]() ![]() ![]() New York'un Brooklyn bölgesinde, banyosundaki tuvaletinden 2,5 metre uzunluğunda piton yılanı çıktığını gören kadın korkudan fenalık geçirdi ![]() New York Daily News gazetesinin haberine göre, 3 ![]() Brunacci isimli Brooklyn sakini, sabah gün doğarken banyosunda ellerini yıkadığı sırada arkasına bakınca, yılanın tuvaletten kayarcasına çıkmakta olduğunu gördü ![]() "Işığı yaktım ve bağırdım" diyen 38 yaşındaki Brunacci, "Düşününce hala kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor" diye konuştu ![]() Çığlığın ardından yılanın tuvalete geri girmesi üzerine klozet kapağını kapayarak, üzerine ağır bir kutu koyduğunu belirten Brunacci, sonra yardım çağırmaya gittiğini ve ev sahibi ile itfaiyenin yardıma geldiğini söyledi ![]() Tesisatçıların, alt kattaki komşunun kanalizasyon borularını açarak, yılanı yakalamalarının ardından, Brunacci, yılanı bir arkadaşına verdiğini ve arkadaşının da hayvana kendi ismini taktığını anlattı ![]() Brunacci, her dişini fırçalarken, omzunun üzerinden arkasına baktığını belirtti ![]() |
![]() |
![]() |
|