Başınız Dönmesin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Başınız DönmesinSaygıdeğer Hakim Bey ![]() ![]() Saygılarımla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi seyleri bildirmek istiyorum Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz ![]() ![]() Su günlerde askerliğe çağırılacağım ![]() Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim* kendisinin de bir kızı var 25 yasında ![]() Babam ise bu bahs etmis oldugum kizi ile evlendi ![]() Böylelikle Babam* karimin kizi ile evlendigi icin damadim olmus oldu ![]() Bunun üzerine kizim da üvey annem olmus oldu babamla evlendigi icin ![]() ![]() Hanimimin ve benim gecen sene bir oglumuz oldu ![]() Oglum hanimimin kizinin erkek kardesi oldu* ayni zamanda Babamin da enistesi ![]() Birde üveyannemin erkek kardesi oldugu icin dayi oldu ![]() Anliyacaginiz benim oglum benim dayim oldu ![]() ![]() Babamin esi sene sonunda dünyaya bir erkek cocugu getirdi ![]() O babamin oglu oldugu icin benimde erkek kardesim* vede kizimin oglu oldugu icin de torunum ![]() Yani ben torunumun erkek kardesiyim ![]() Ayrica bir Annenin evladinin babasi esi olduguna göre bende Esimin Kizinin babasiyim vede kizimin erkek cocugunun erkek kardesiyim ![]() Kisacasi kendimin büyükbabasiyim ![]() ![]() Sayin Savci bey sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir* sizde biliyorsunuz ki kanunlarimizda Baba* Ogul ve Torun ayni zamanda askerlik yapamazlar ![]() ![]() Saygilarimla ![]() ![]() Not: Pskolojik rahatsizliklardan ve (!)Ailedeki dengesizliklerden dolayi bu genc adam askerlikten men edilmistir ![]() ![]() (Dosyasina bu sekilde islenmis) |
|
|
|