Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alparslanın, hitabi, malazgirt, ordusuna, savaşı, öncesi

Alparslan'ın Malazgirt Savaşı Öncesi Ordusuna Hitabi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alparslan'ın Malazgirt Savaşı Öncesi Ordusuna Hitabi

Alparslan'ın Malazgirt Savaşı Öncesi ORDUSUNA HİTABI
Biz ne kadar az olursak olalım, onlar (Bizanslılar) ne kadar çok olursa olsunlar, bütün Müslümanların minberde bizim için dua ettikleri şu saatte kendimi düşman üzerine atmak istiyorum Ya muzaffer olur, gayeme ulaşırım; ya şehit olarak Cennet’e giderim Sizlerden beni takip etmeyi tercih edenler takip etsin Ayrılmayı tercih edenler gitsinler Burada emreden sultan ve emredilen asker yoktur Zîrâ bugün ben de ancak sizlerden biriyim, sizlerle birlikte savaşan gaziyim Beni takip edenler ve nefislerini Yüce Allah’a adayanlardan şehit olanlar Cennet’e, sağ kalanlar ise ganimete kavuşacaklardır Ayrılanları Âhiret’te ateş; dünyada da alçaklık beklemektedir Ya Rabbi! Sen’i kendime vekil yapıyor, azametin karşısında yüzümü yere sürüyor ve Sen’in uğrunda cihad ediyorum Ey Allah’ım! Niyetim hâlistir, bana yardım et, sözlerimde hilâf varsa beni kahret!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com