07-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilgisayar Espirileri
* Virus, ferman dinlemez * Virus bulaşa bulaşa yayılır * Az veren sabit diskten, çok veren bootdan*Bir PC nin nesi, iki PC nin network u var * Arayan virusunu de bulur , truva atını da * Virusunu söylemeyen anti-virusunu bulamaz * Şifreni söyleme dostuna, o da söyler dostuna * Vakitsiz kilitlenen bilgisayarı resetlerler * Bu dahil pek çok cümle yanlıştır * Abi işlemci adaptörünü devre dışı bıraktım, alet 220 V da canavar gibi * Delinin biri Network u bozmuş, 40 supervisor düzeltememiş * PC in var mı derdin var *Virusu an, antivirusunu hazirla * Her virus bir tecrübedir * Sosyal hayata devam etmek için RESET düğmesine basınız *Antivirussuz PC yi virus kapar * Disket virusu ile gelir * Bilgisayar oyunlarıyla hayat arasındaki tek fark hayatı save edememektir * Sabrın sonu resettir * Ummadığın program, makineyi kilitler * Güzelliğine güvenme sivilce alır gider, Pc ne güvenme virus alır gider * Sakla utility i gelir zamanı * Yavuz virus, ev sahibini Doom oynarken bastırır, bilgisayarı kilitler * Doktor ölecekmiyim?  HAYIR! Upgrade edileceksin!  * Virus : Ben programı uzantısından tanırım * Virus olanın, gözü diskette kalır *Lütfen bu satırda durmayın, otomatik tagline çarpar * Virus gelince back-up ını aldın mı, şimdi musait misiniz ? diye sormaz * Virusun başı küçükken ezilir * Yiğitlere isimleri kahramanlıktan , viruslere isimleri verdiğizarardan sonra verilir * Virus istedi 1 EXE, Allah verdi 2 EXE * Her virusun bir yoğurt yiyişi vardır * Yol sormakla, keyword aramakla bulunur * Sabır açıdır, meyvesi resettir * İşleyen PC yi virus tutar * Virus geliyorum demez * Tuşa basmakla klavye eskimez *Acele programa bug karışır * Babişkooo FORMAT C: ne işe yarar? Bu neyi sayıyor böyle?* Duvaksız gelin, CD-ROM sürücüsüz PC olmaz * Temel: DOS garip bir mesaj ferdu! her ihtimale karşı format attım * Al programın orjinalını, çekme kaygısını * Akılsız algoritmanın cezasını eller çeker
|
|
|