Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayar, espirileri

Bilgisayar Espirileri

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayar Espirileri

* Virus, ferman dinlemez* Virus bulaşa bulaşa yayılır* Az veren sabit diskten, çok veren bootdan*Bir PC nin nesi, iki PC nin network u var* Arayan virusunu de bulur , truva atını da* Virusunu söylemeyen anti-virusunu bulamaz* Şifreni söyleme dostuna, o da söyler dostuna* Vakitsiz kilitlenen bilgisayarı resetlerler* Bu dahil pek çok cümle yanlıştır* Abi işlemci adaptörünü devre dışı bıraktım, alet 220 V da canavar gibi* Delinin biri Network u bozmuş, 40 supervisor düzeltememiş* PC in var mı derdin var*Virusu an, antivirusunu hazirla* Her virus bir tecrübedir* Sosyal hayata devam etmek için RESET düğmesine basınız*Antivirussuz PC yi virus kapar* Disket virusu ile gelir* Bilgisayar oyunlarıyla hayat arasındaki tek fark hayatı save edememektir* Sabrın sonu resettir* Ummadığın program, makineyi kilitler* Güzelliğine güvenme sivilce alır gider, Pc ne güvenme virus alır gider* Sakla utility i gelir zamanı* Yavuz virus, ev sahibini Doom oynarken bastırır, bilgisayarı kilitler* Doktor ölecekmiyim? HAYIR! Upgrade edileceksin!* Virus : Ben programı uzantısından tanırım* Virus olanın, gözü diskette kalır*Lütfen bu satırda durmayın, otomatik tagline çarpar* Virus gelince back-up ını aldın mı, şimdi musait misiniz ? diye sormaz* Virusun başı küçükken ezilir* Yiğitlere isimleri kahramanlıktan , viruslere isimleri verdiğizarardan sonra verilir* Virus istedi 1 EXE, Allah verdi 2 EXE* Her virusun bir yoğurt yiyişi vardır* Yol sormakla, keyword aramakla bulunur* Sabır açıdır, meyvesi resettir* İşleyen PC yi virus tutar* Virus geliyorum demez* Tuşa basmakla klavye eskimez*Acele programa bug karışır* Babişkooo FORMAT C: ne işe yarar? Bu neyi sayıyor böyle?* Duvaksız gelin, CD-ROM sürücüsüz PC olmaz* Temel: DOS garip bir mesaj ferdu! her ihtimale karşı format attım* Al programın orjinalını, çekme kaygısını* Akılsız algoritmanın cezasını eller çeker
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com