Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
canlı, çıktı, enkazdan, gün

7 Gün Sonra Enkazdan Canlı Çıktı...

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

7 Gün Sonra Enkazdan Canlı Çıktı...

7 gün sonra enkazdan canlı çıktı

Haiti'deki deprem sonrasında yardım ve kurtarma çalışmaları sürüyor 100 bine yakın kişinin hayatını kaybettiği tahmin edilen ülkede, mucize kurtuluşlar da gerçekleşiyor

26
yaşındaki Hotteline Lozama yedi gün boyunca enkazın altında hiçbir şey yiyip içmeden yaşadı Genç kadın yardım ekibinin saatler süren çalışması sonrasında dün kurtuldu

PORT-AU-PRINCE - Haiti'nin başkenti Port-au-Prince'i yerle bir eden 7,0 büyüklüğündeki depremden 7 gün sonra 25 yaşında bir genç kız, bir bakkalın enkazından canlı çıkarıldı
Basın mensuplarının bildirdiğine göre, Hoteline Losana isimli genç Haitili'yi kurtarmak için 9 saat ortaklaşa çalışan Fransız sivil toplum kuruluşu Sınır Tanımayan Kurtarıcılar, Haiti itfaiyesi ve bir Amerikan kurtarma ekibi, enkazdan çıkarılan depremzedenin bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti
Bunu bir mucize olarak yorumlayan Fransız kuruluşunun sorumlusu Thierry Cerdan ve Fransız doktor Nicolas Roy, genç kızın, daha çabuk çıkarmalarına yardım için kendilerine güç bile verdiğini anlattı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com