07-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
11 Aylık Bebek Enkazdan Sağ Çıktı
11 aylık bebek enkazdan sağ çıktı
Kyson, felaketten ufak yaralarla kurtuldu
CNN TÜRKABD, son 20 yılın en ölümcül kasırgasında yıkıntıların arasından sağ çıkan 11 aylık bebeği konuşuyor 11 aylık Kyson Stowell, 32 kişinin öldüğü Tenessee eyaletinde yıkılan evinden 100 metre uzakta, başka bir evin enkazı içinde bulundu Kyson'ın hayatını, enkaz kaldırılmadan önce bölgeyi el feneriyle tarayan afet yardım ekiplerinin dikkati kurtardı Bebeği bulan David Harmon, "Enkazın içinde yüzüstü yatıyordu Önce onu bir oyuncak bebek sandım Arkadaşlarıma "bakın orada bir oyuncak bebek var" diyemeden, bebeğin hareket ettiğini fark ettim Onu enkazın içinden alıp doktorlara emanet ettik" sözleriyle o anı anlattı Kyson, hortumdan sadece ufak yaralarla kurtuldu ama 23 yaşındaki annesini kaybetti Bakımını üstlenen babası, anneannesi ve dedesi, anneyi kaybederken bebeğe kavuşmuş olmanın buruk sevincini yaşıyor: "Karmaşık duygular içindeyiz Bir yanda kaybettiğimiz kızımıza üzülüyoruz, diğer yandan kurtulan torunumuza seviniyoruz " ABD'deki kasırga 5 eyalete felaket getirdi; ülke genelinde 60'a yakın kişi hayatını kaybetti
|
|
|