|
|
Konu Araçları |
▄▄, deneyin, göremediğimiz, gözle, işınları, mutlaka |
▄▄ Gözle Göremediğimiz X İşınları... Mutlaka Deneyin :) ▄▄ |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
▄▄ Gözle Göremediğimiz X İşınları... Mutlaka Deneyin :) ▄▄Çoğu kişinin belkide bilmediği bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum Bilenler vardır elbet Gerekenler : * 1 adet televizyon kumandası * 1 adet webcam , cep telefonu kamerası vb Yapılışı : *Televizyon kumandasını elinize alın *Webcam yada telefon kameranızı açınız *Tv kumandasının ön tarafını kameraya doğru tutunuz *Kumandaya kameradan bakın ve kumandanını tuşlarına basın *Tuşlarına bastığınızda kumandanın önünde sarı bir ışık çıktığını göreceksiniz *İşte insan gözü bu ışığı göremiyor umarım iyi anlatabilmişimdir |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
▄▄ Gözle Göremediğimiz X İşınları... Mutlaka Deneyin :) ▄▄bizim kumandanın ışık bolumunden zaten ışık cıkmıyordu hhahahahaha gereksiz bir paylaşım yınede saoll barış |
07-13-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
▄▄ Gözle Göremediğimiz X İşınları... Mutlaka Deneyin :) ▄▄yavuz_61 Nickli Üyeden Alıntı bizim kumandanın ışık bolumunden zaten ışık cıkmıyordu hhahahahaha gereksiz bir paylaşım yınede saoll barış sana öyle gelıyor dostum bu güzel paylaşım sızın kumanda bozuksa elımden bır şey gelmez |
07-13-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
▄▄ Gözle Göremediğimiz X İşınları... Mutlaka Deneyin :) ▄▄evet mesela iş yerimde kameraya dönüp kumandanın düğmesine bastığımda orda bir ışık beliriyor,,bu gerçekten garip,,bununla ilgili bir hikaye duydum bizzat yaşayan birinin ağzından,,olay Çanakkale Eceabatta olmuş,,bir gece bir iş yerinin alarmları çalınca iş yeri sahibi oraya gitmiş,,ama ortalıkta en ufak bir sorun görünmüyor,,sonra kamera kayıtlarını incelemişler,,kamerada yerden yükselen bulut gibi koyu bir insn silüeti görünmüş,,ortalıkta öyle bir dolaşmış sonra yine taşların (yerin) altına süzülüp gitmiş,,ben inanırım böyle şeylerede,,gözle göremediğimiz şeyleri kameralardan görebiliyoruz arkadaşlar,,bu anlattığım oly gerçektir |
07-13-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
▄▄ Gözle Göremediğimiz X İşınları... Mutlaka Deneyin :) ▄▄e*s*r*a* Nickli Üyeden Alıntı evet mesela iş yerimde kameraya dönüp kumandanın düğmesine bastığımda orda bir ışık beliriyor,,bu gerçekten garip,,bununla ilgili bir hikaye duydum bizzat yaşayan birinin ağzından,,olay Çanakkale Eceabatta olmuş,,bir gece bir iş yerinin alarmları çalınca iş yeri sahibi oraya gitmiş,,ama ortalıkta en ufak bir sorun görünmüyor,,sonra kamera kayıtlarını incelemişler,,kamerada yerden yükselen bulut gibi koyu bir insn silüeti görünmüş,,ortalıkta öyle bir dolaşmış sonra yine taşların (yerin) altına süzülüp gitmiş,,ben inanırım böyle şeylerede,,gözle göremediğimiz şeyleri kameralardan görebiliyoruz arkadaşlar,,bu anlattığım oly gerçektir enteresan |
07-13-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
▄▄ Gözle Göremediğimiz X İşınları... Mutlaka Deneyin :) ▄▄barışarock_61 Nickli Üyeden Alıntı sana öyle gelıyor dostum bu güzel paylaşım sızın kumanda bozuksa elımden bır şey gelmez |
|