Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basına, çoğu, geliyor, kişi, olaylar, soruyor

Çoğu Kişi Soruyor Neden Hep Basına Böyle Olaylar Geliyor Diye

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çoğu Kişi Soruyor Neden Hep Basına Böyle Olaylar Geliyor Diye

Malesef daha anlatmadığım bir sürü olay var beni çok buluyorlar simdi okulda oyun oynuyoruz çingeneler gelir bana sarap sisesi fırlatmaya calısıoar nedense diğer arkadaslarıma bisi yapmadı :S Bide bi buyuk biri dövcek gibi kapalı sokakta üstümüze geliyor yumruğunu sıkarak 10 kişi felanız bana saat soruo xD diğerlerinde kolarında saat var bende yok ama ben bilmiyorum deyince tamam deyip gidio digerlerine sormuo türkçe bozuldu ama hızlı yazmak için yani daha çok seyler beni buluyor hayatım macera geçti cogu kez ölümden döndüm ee yasım 14 hatta 13 yarın dogum gunum 14 e gircem bide ürkütücü olaylarda gecti önemli olan boyle seni tutcaklarya hiç tırsma sakin ol düzgün düşün mesela ben cadde var evin onunde sehrin en islek caddelerinden 30 kere fln geçiyorum hiç bir ani haraket yapmican normal yürüyorum adam korna basıyor hızla üstüme hala tepki yok yani ölsem umrumda deil nasılsa ölcez sen o anı iyi değerlendir iyi düşün bunlar tecrübem araba vursa nolcak ceza yicek kendini düsünme

Yarın anlatırım size olayları aklıma gelenleri ansiklopedi gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com