Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garip, görülen, hastayken, rüyâda, şeyler

Hastayken Rüyada Görülen Garip Şeyler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hastayken Rüyada Görülen Garip Şeyler

1) Özellikle grip, yüksek ateş, boğaz şişliği, soğuk algınlığı gibi hastalıklarda vücudun kırgın ve halsiz olmasından dolayı yatakta bir o yana bir yana debelenen bünye uykuya dalmakla dalmamak arasında gidip gelirken bir takım yarı gerçek yarı hayal şeyler görür bunlar çok gıcık şeylerdir örneğin büyüyüp küçülen nesneler, hızlanıp yavaşlayan şeyler, pürüzssüzken birden çirkinleşen yüzeyler gibi aptal aptal ama bir o kadar rahatsız edici bu rüyalar adamı sinir eder ağız tadıyla bir uyku yaşatmaz

2) Gariptir ki ne garip, kabus bile değildir bu gördükleriniz ama kokarsınız işte, mesela ben bir keresinde rüyamda, sürekli kaçıyordum, evet evet, sürekli kaçıyordum ama kimden, karnabaharlardan, sonra kan ter içinden uyandım kanıma dokundu be sözlük, insan karnabahardan korkar mı sonra farkettim kçım açık kalmış

3) Gece 2 yataklı bir odada yatarken bir yatakta rüyamda ışınlanma makinesine benzer bir silah gibi bir alet yapıyorum çok garip özellikleri var falan neyse 1 yatakta alet gayet güzel çalışıyor 1 yataktan rahatsız olup gece 2 yatağa geçiyorum aynı rüya burdada devam ediyor fakat bu sefer alet çalışmıyor gece boyu bir iki defa yatak değiştirdim ve her seferinde 1 yatakta alet mükemmel çalışıyordu fakat 2 yatakta teknik bir sorun vardı böylede salakça bir şey işte

4) Yüksek ateşin beyne adeta 5 bardak viski içirmişçesine beyni tuhaflaştırmasıyla görülen rüyalar dün gece yüksek ateşimden dolayı gece, kendmi zenci sanıyordum, recep tayyip'in kafası patlıyordu bunun gibi bir çok rüya da bu güruh içinde sayılabilir aslında tam olarak -rüya- diyemeyiz çünkü zihin açık bir şeklide görülen rüyadıro gördüğümüz hayalimsi rüya hakkında yorum yapabilmemiz de zihnin açık olduğunun kanıtıdır yani gördüğümüz rüyayı adeta yaşarız

5) Çoğunlukla karabasan dediğimiz ürpertici rüyalardır:

uzun boylu ve siyah giysili bir kadının, hasta kişinin karnına oturması ve asla kalkmaması artı psikopatça gözlerini de kişiden ayırmaması

kalksın diye inler, debelenirsiniz ama ucube kımıldamaz bile kan - ter içinde uyanırsınız en sonunda, tesiri uzun sürer bünyede

6) Suçiçeği geçirirken ateşimin aşırı yükselmesi sonucunda gördüğüm halüsilasyon karındeşen jackin yaşadığı zaman diliminde londra'daydım, jack kovalıyor, ben kaçıyordum

ne kabustu ya

suçiçeğini 17 yaşında geçirince böyle oluyor, büyük yaşlarda çok ateşli geçiyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com