![]() |
Hastayken Rüyada Görülen Garip Şeyler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastayken Rüyada Görülen Garip Şeyler1) Özellikle grip, yüksek ateş, boğaz şişliği, soğuk algınlığı gibi hastalıklarda vücudun kırgın ve halsiz olmasından dolayı yatakta bir o yana bir yana debelenen bünye uykuya dalmakla dalmamak arasında gidip gelirken bir takım yarı gerçek yarı hayal şeyler görür ![]() ![]() ![]() 2) Gariptir ki ne garip, kabus bile değildir bu gördükleriniz ama kokarsınız işte, mesela ben bir keresinde rüyamda, sürekli kaçıyordum, evet evet, sürekli kaçıyordum ama kimden, karnabaharlardan, sonra kan ter içinden uyandım ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Gece 2 yataklı bir odada yatarken bir yatakta rüyamda ışınlanma makinesine benzer bir silah gibi bir alet yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Yüksek ateşin beyne adeta 5 bardak viski içirmişçesine beyni tuhaflaştırmasıyla görülen rüyalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5) Çoğunlukla karabasan dediğimiz ürpertici rüyalardır: uzun boylu ve siyah giysili bir kadının, hasta kişinin karnına oturması ve asla kalkmaması artı psikopatça gözlerini de kişiden ayırmaması ![]() kalksın diye inler, debelenirsiniz ama ucube kımıldamaz bile ![]() ![]() 6) Suçiçeği geçirirken ateşimin aşırı yükselmesi sonucunda gördüğüm halüsilasyon ![]() ![]() ne kabustu ya ![]() ![]() suçiçeğini 17 yaşında geçirince böyle oluyor, büyük yaşlarda çok ateşli geçiyormuş |
![]() |
![]() |
|