Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulundu, sayısı

0 Sayısı Nasıl Bulundu ?

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

0 Sayısı Nasıl Bulundu ?

Sıfır, diğer rakamlardan çok sonra bulundu Romalılar onu hiç tanımadılar Babilliler onu hiç kullanmadılar Tek başına hiçbir şey olmayan, ama diğerlerine bir büyüklük kazandıran bu tuhaf rakamın potansiyelini ilk olarak Hintliler keşfettiler Sıfır, eğitimli-eğitimsiz her insanın yaşamına girmiş önemli simgelerden birisi olan sıfır, ilginç bir tarihe sahiptir Bugün sayılar dizisinde otomatik olarak konumlandırdığımız sıfır, bu sağlam yerini edinebilmek için birçok süreçten geçmek zorunda kalmıştır Sıfır üzerinde düşününce ve şaşırtıcı geçmişi incelenince, bunları bir yazıya dökmenin ve paylaşmanın iyi olacağını düşündüm Bu derleme yazıyı bu amaçla hazırladım Ilginç bir kavramın, gizemli ve derin anlamları üzerine bir yazı çıktı ortaya
Alıntı Yaparak Cevapla

0 Sayısı Nasıl Bulundu ?

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

0 Sayısı Nasıl Bulundu ?

daha detaylı bı acıklamasını bılıyorum ama buda guzel olmuş en azından bilgilendırıcı elıne salık

(yeni mesajlara bakıom hep se varsın hiç bozma bu hızda devam supersın )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com