Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, uğraşmış, yıl

30 Yıl Bunun İçin Uğraşmış

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

30 Yıl Bunun İçin Uğraşmış

İngiltere Norfolklu emekli Alec Garrard 30 yıılık bir emek sonunda Kudüs'te bulunan Herod Tapınağının maketini yaptı Garrard çok uzun emek ve zaman harcamış olmasına rağmen hâlâ eklenecek bir şeyler olduğunu düşünüyor Garrard bu maketi yapma hikayesini şöyle anlattı:

"Yaşlanmaya başladığımı hissettim ve bu dünyada benden geriye bir şeyler kalmasını istedim En çok ilgi duyduğum iki şey ise mistisizm ve binalardı Bu ikisini birleştirerek bir eser yapmak istedim Tapınağın iki maketini gördüm ve inceledim En sonunda bunlardan daha iyisini yapabileceğimi düşünerek işe başladım Yaptığım her şey el yapımı dört bin insan figürünün her birini tek tek boyadım Birçok kişi satın almak istedi fakat ben onu satmak için yapmadım Ona baktıkça rahatlıyorum Karım bu işten pek memnun değil Benim bir deli olduğumu düşünüyor ve keşke normal biri ile evlenseymişim diyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com