Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, inanılmaz

İnanılmaz Ama Gerçek

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnanılmaz Ama Gerçek

Merhaba Arkadaşlar,
Bu olay benim başımdan geçti2-3 gün önce yaşadım bu olayıBelki bazılarınıza ilginç,garip veya korkunç gelebilir!Hala ben olayı düşünüyorum ama nasıl olduğunu daakıl sır erdiremiyorum açıkçası
Neyse ben artık yaşadığım olayı anlatmaya başlıyorum!
Günlerden ÇARŞAMBA akşamı saat: gecenin 1'i 2'si gibiydibEN HALA BİLGİSAYAR BAŞINDA OTURMUŞ,HABER,MAKALE,MERAK ETTİKLERİM VS ONLARı okuyordumYaz olduğu için havalar sıcaktı susamıştımHiç ışığı yakmaya gerek duymadan mutfağa kadar gittim ve kendime bir kola bardağı kadar kola doldurup,yine aynı şekilde odama doğru yürüdümBilgisayarımın başına oturduktan sonra kolamdan bir-iki yudum aldımYani;sadece çeyreğini içimiştimSonra ben gene bilgisayara dalmışım kolayıda unutmuşumKolada benim göz hizamda değil tabikiİşim bitince bilgisayarda aklıma geldi susadım kola içeyim diye gözümü sola çevirdim ve işte orada bilmiyorum ne olduBurası tam bi sır kutusu gibi bişey aslındaŞok oldum,şaşırıp kaldım,dilim damağım o anda kurudu!!!Kola bardağındaki kola esrarengiz be şekilde nerdeyse bitmek üzere bir yudum kola kalmışDüşündüm evde de kimse yokKimse içemezAklıma binbir türlü şey geliyor tabiki telaşlandımAma sonuçta bir kola bardağından kim onu içebilir???Kola bardağına 15 dk bakakalmışım heraldeO kola bardağını alıp evimden dışarı fırlatmayı bile düşünüyordum bir araAma sanki arkamda da birisi beni izliyormuş gibi idiArkama döndüm baktım kimse yokO anda bilgisayar sandalyesinin üzerinde masya dönmemle beraber çalışma lambam takır tukur sallanmaya başladıBu hemen hemen 5 saniye sürdüBen iyice korktum ama aklıma hemen bilimsel bir açıklama getirdim deprem olabileceğini düşündüm ve interneti açtım,yandaki o saatte uyumayan komşuya sordum deprem falan olmamışAyrıca lambamın ışığıda kapalıydı elektrikle ilgili birşey olamazdıHemen bilgisayarımı kapattımAllah'a ayetel kürsü duasını ettimVe salona kaçtım sabaha kadar etrafıma bakarak göz kırpmadan tv izleyerek olanları unutmaya çalışsamda bugün bunları benden başka binlerce insan bilmesi gereklidir diye bir anımı burada paylaşıyorum
Olayı hala çözememekteyim tam bir sır perdesi benim için bu olay!

alıntıdır!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com