Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
343, cin, nene, yasindaki

343 Yasindaki Cin Nene +18

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

343 Yasindaki Cin Nene +18





Sivasin Divrigi ilcesine bagli Kizilbas köyünde yasiyan Ahmet Salim adli vatandasimiz ahirdan gelen yüksek sesteki ineklerin bögürme seslerini nedenlerini incelemek icin gecenin bir yarisi ahira girdiginde karsisinda yasli bir kadinin durdugunu görünce sok gecirdi Hemen disari cikan Ahmet Bey kapinin disinda tekrar kadini görünce isin aslini anladi Hanimina haber verdi , sonra geri geldiklerinde yasli kadinlan belli bir sure gorustuler Yasli kadinin ismi Fahyreyla adli 343 yaslarinda bir disi cin oldugu ortaya cikti Köylüler aralarina aldikalari Fahreyla hanimi cok kisa bir surede anlastilar ve hergun farkli bir evde misafir olarak yasamaya basladi Gercek görüntüsünün aslinda bu olmadigini korkunc bir sekilde gorundugunu bu yuzden insan killiginda dolasmayi daha uygun goruldugu bildirildi Evet insan olarak goruntusu bu ama Cin olarak Fahyreyla hanimin nasil br goruntusu oldugu meraklan bilinmekte

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.