Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikaye, korkunç

Korkunç Bi Hikaye.....

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkunç Bi Hikaye.....

Sömestr tatilindeydik Biz üç arkadaş bir akşam arkadaşın evinde toparlandık SOnra 5-6 kişi daha çağırdık telefonla Evde yetişkin kimse yoktu SOnra biz kızları korkutalım falan diye Cin çağıralım hadi dedik Arkdaşlardan biri Kuran-ı Kerim'i ezbere biliyordu Cin suresini okumasını istedik ondanFakat o okumak istemiyordu Biz iyice ısrar edince okudu birkaç dk bekledik parmaklarımız fincanın üzerinde Birşey olmadı 5-10 dk bekledikten sonra aniden elektrikler kesildi Tabi kızlar çığlık içinde ben baktım yanıma ahmet yok Demek o kapattı elektriği diye düşündüm Muhammed çok korkmuştu ve "ben size demiştim yapmayalım diye" söylenip duruyordu Bİr süre sonra elektrikler geldi Derin bir oh çektik Ben Ahmet'e bakayım diye mutfağa gittim Işığı açtım Ahmet köşeye büzülmüş titriyor ve ağlıyordu BEn hemen diğerlerini çağırdım Ahmeti sakinleştirmek o kadar kolay olmadıAnllattıklarını duyunca bizde çok korktuk Bize şunları söyledi "Elektrik kesildiğinde birşey beni boğazımdan çekti Öleceğimi zannettimSonra iki tane şekilsiz yaratık üzerime geldi Bağırmaya çalıştım ama olmadı Sesim çıkmıyordu Onlara vurmak istedim hareket edemiyordum Sonra bi tanesi sürekli şekil değiştiriyordu Korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım En sonunda kuvvetimi iyice topladım ve besmele çektim Besmele çekmemle beraber bunlar bendn uzaklaştı Ve gittiler" dedi Bu olayı ancak bugün atlatabilmiş durumdayım Sizleri uyarmak için bu yazıyı yazdım Sakın eğlence için cin çağırmayın Onların adını bile ağzınıza almayın Çünkü onlardan asla saklanamazsınız !

ALINTII

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com