Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bulundu, camdaki, yüz

Camdaki Diğer Yüz Kim? (Bulundu)

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Camdaki Diğer Yüz Kim? (Bulundu)



Fox TV 'de yayınlanan şifreler programında internette yayılan bir haber yer aldıProgramda ise bu yüzün bir photoshop oldugu açıklandıFakat daha sonra telefon bağlantısı yapıldıTelefonda konuşan kişi ise " Banada böle olay olmustu 3 sene önceKime anlatsam inanmadı1,5 sene psikolojik tedavi gördümO camdaki kişi ise büyük bir cindir" iddialarını bulundurduOrtalık iyice karıştıAdama inanmadıklarını açıkladıktan sonra adam iyice sinirlendi ve küfür etmeye başladıProgram hemen reklam arasına girdiSuan telefon görüsmesi yapan adam gözaltına alındı

KAYNAK : Milliyet


(Arkadaşlar benim görüşüm bu camdaki diğer yüz hikayesi felan yalanBende ilk gez görüyorum zatenÖle bişeymi olur yahuHatta o yalanıda telefon görüşmesi yapan adam uydurdu bence)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.