Prof. Dr. Sinsi
|
Kaç Yıl Oldu
Kaç Yıl Oldu _?
Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 5 yıl oldu - Mahmut Tuncer programında konuğu ''Onun adı bir balık onun adı balıkta yüzen bir şey onun adı Yunus Bülbül geliyooorrrrr'' diye anons edeli 7 yıl oldu
- Tansu Çiller, 1944 olan doğum tarihini, TBMM' ye 1946 olarak bildirerek siyasetteki ilk yalanını söyleyeli 18 yıl oldu
- İbrahim Tatlıses, ''Atatürk bizi düşman eziyetinden kurtardı O olmasaydı belki de benim ismim şu anda İbrahim Tatlıses değil, abraham sweetvoice olacaktı,'' diyerek zafer bayramının anlam ve önemini ifade edeli 2 yıl oldu
- Nihat Doğan, ”Benim gözlerimdeki ışıktan korkuyorlar, benim sizden aldığım ışığı yansıtmamdan korkuyorlar Nihat Doğan’ın yanında olan onun ışığını alır Her kim ki Nihat Doğan’ın uzağına düşer vallahi de billahi de karanlıklar içinde kalır,” diyerek bir ayet havası yakalayalı 3 yıl oldu…
- Bill Clinton, Kathleen Willey’e cinsel tacizde bulunduğu iddiaları karşısında ”Ben hiçbir zaman küçük göğüslü kadınlara ilgi duymam” savunmasını yaparak ”büyük göğüs olsa affetmem” havası yakalayalı 12 yıl oldu…
- Murat Kekilli, müzik hayatında ikinci kez albümüne aldığı 'Bu Akşam Ölürüm' adlı şarkısının ardından Türkiye genelinde intihar olayları yaşanalı ve Reha Muhtar bu olaylar üzerine; 'Bana bak! Ketili misin, Kekili misin, adını bile bilmiyorum Arkadaşlarıma sordum onlar da bilmiyorlar Bir daha böyle şarkılar yapma!' diyeli 12 yıl oldu
- Kral Tv Müzik Ödülleri'nde Vj Bülent; 'Evet şu an yanımızda Alparslan Bey var Biraz kendinizi tanıtır mısınız, Alparslan Bey?' dedikten sonra konuk olan kişi; 'Ben Özhan CanaydınGS Başkanıyım' diyeli 5 yıl oldu
- Ahu Tuğba Hürriyet gazetesine verdiği bir röpartajda '' Televizyonda aslan adamı yedi diye bir haber gördümO sıralar ikinci eşimden boşanmanın yollarını arıyordumKocamı yesin diye bir aslan aldımAma aslan kocamı yiyemeden öldü maalesefAnkaradaydım aslanı bir arkadaşımızıa vermiştik, kaçmışTaksim İlkyardımın önünde öylece oturmuşBütün askerler,polisler aslanı vurmak için bekliyorHayvan birşeye zarer verse bizi 24 yılla yargılayacaklarAma aslan Allah'tan kocamın üzerineydiNeyse ipek pantolonum takma kirpiklerimle tingir mingir gittim onu oradan alıp Kulüp 1001e götürdümAslan ordan tekrar kaçarken demirlere takılıp öldü'' diyeli 5 yıl oldu
- Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İstanbul ve Adana'da düzenlenen kutlama yürüyüşlerine polisin müdahale etmesi sırasında, bazı kadınlar dövüleli, iki kadın yaralanalı ve 8 kadın gözaltına alınalı 19 yıl oldu
- Kamer Genç, yaptığı bir çapkınlık sonrası paparazzilere yakalanmasının ardından yöneltilen sorulara 'çiçek sulamak için geldim' cevabını vereli 12 yıl oldu
- ''Baba'' filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülen Marlon Brando, sinema sektörünün Kızılderililere karşı tutumunu protesto ederek, ödülü reddedeli 38 yıl oldu
- Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kalecisiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü 'nü Deplasmanda 4-3 yeneli 6 yıl oldu
- Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübünü 6-0 yeneli 9 yıl oldu
- İstanbul Ligi dahilinde yapılan maçı, Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübünü 7-0 yeneli 100 yıl oldu
- Amerikalı Gillette şirketi 'güvenli jilet' satmaya başladıktan sonra, satın alan müşterilerin jiletlerin kesmediğini söyleyerek çöpe attığını söylemesi üzerine yaptığı araştırmada, müşterilerin traş olmadan önce jiletin sarıldığı kağıdı çıkarmadığını öğreneli 109 yıl oldu
- New Orleanslı cankurtaranların o yıl şehrin havuzlarında kimsenin boğulmamasını kutlamak için verdikleri partide bir kişi boğularak hayatını kaybedeli 26 yıl oldu
- İngiliz bir çift televizyonda en sevdikleri programı izlerken erkek yarım saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi geçirerek öldükten sonra eşi, programın yapımcılarına bir mektup yazarak, kocasını hayatının son dakikalarında bu kadar mutlu ettikleri için teşekkür edeli 36 yıl oldu
- Graham Bell ile yardımcısı Watson, ilk telefon görüşmesini yaparak teknolojide yeni bir çığır açalı 135 yıl oldu
- Mustafa Sandal ''Alacağım aklını melek yüzlüm'' şarkısını hangi kadına (Tuğba Ünsal,Azra Akın,Emina) yazdığı tartışmaları büyüyünce ''ananeme yazdım'' açıklamasıyla 'aklını alacağı' kişinin ananesi olduğunu iddia edeli 3 yıl oldu
- Rusya'da vergi kaçakçılığını önlemek için her vatandaşa vergi numarası uygulamasını Ortodoks Kilisesi, "Tanrı karşıtı bir davranış" olarak ilan edeli 11 yıl oldu
- Figen Akat isimli Türk gemisi Ege Denizi'ndeki Kardak Kayalıkları'nda karaya oturduktan ve Türkiye ile Yunanistan arasında oluşan gerginlikten sonra SAT ve SAS komandolarımız Yunan donanmalarının arasından geçerek bayrağımızı Kardak Kayalıkları'na dikeli 15 yıl oldu
- Türk Hava Yollarına ait Diyarbakır uçağı iki ortaokul öğrencisi tarafından Beyrut'a kaçırılalı 34 yıl oldu
- Sonny Liston'ı nakavtla yenerek Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan ve ertesi gün müslümanlığı kabul ettiğini açıklayan bütün zamanların en iyi boksörü Muhammed Ali; ''Benim Vietnam ile kavgam yokBana hiç biri zenci demedi'' diyeli ve lisansı elinden alınalı 44 yıl oldu
- Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 6 yıl oldu
- Dallas dizisinin kötü adamı JR'ı kimin vurduğu bütün Türkiye'de tartışılırken, Gölcük Belediyesi, hoparlörlerle, ''Dikkat dikkat! Dallas dizisinde 'Ceyar'ı baldızı Kristin vurdu Vatandaşlarımızın dikkatine sunulur,'' anonsu yaparak Gölcük halkını bilgilendireli 31 yıl oldu
- Oyuncu İpek Tuzcuoğlu, ''Benim de eskiden sağ burnumda bir ben vardı'' diyerek sol burnunda sorun olmadığını ima edeli 6 yıl oldu
- Savaş Ay'ın program içerisinde düzenlediği 'Ünlülerin benzerleri' yarışmasında, yarışmaya Ciguli'ye benzediği iddaasıyla katılan gerçek Ciguli üçüncü olalı 6 yıl oldu
- Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 4 yıl oldu
- Pop şarkıcısı Tuğba Özerk, ''Bana da lo lo loo yaparsın artık'' ve ''Honore de Balzac Vadideki Zambak'' sözlerini aynı şarkıda kullanmayı başaralı 6 yıl oldu
- George Jorgensen, dünyadaki ilk cinsiyet değiştirme ameliyatını olarak Christine adını alalı 59 yıl oldu
- Ali Kırca, Kuruçeşme'deki evinde katta olmayan asansöre binmeye teşebbüs edince, yaklaşık 7 metre serbest düşeli 11 yıl oldu
- Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 5 yıl oldu
- Fotomaç, ''O çocuğu hakem millilerimizi yaktı'' başlığıyla verdiği haberin devamında, hakem için 'nonoş', 'Allahsız', 'kelek' ifadelerini kullanalı 19 yıl oldu
- Eski Devlet Bakanı Lütfi Doğan, kadınların neler hissettiklerini anlamak için evde türbanla dolaştığını açıklayalı 8 yıl oldu
- Savaş Ay Maçka'daki sinema yangınında alevlerden zor kurtulmuş gibi (yüzü gözü is içinde) yaşanan faciayı anlatırken çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine sonradan geldiği gerekçesiyle protesto edileli 7 yıl oldu
- Hilal Cebeci ''takip mesafesi nedir?'' sorusuna ''hızınız 40 km ise önünüzdeki araçla aranızda 40 km mesafe olmalıdır'' cevabını vererek güvenli sürüşe bambaşka bir bakış açısı getireli 7 yıl oldu
- Cüneyt Arkının başrolünü oynadığı ''Güneş Ne Zaman Doğacak'' filminin bir sahnesinde, bir sovyet albayı ''Allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı'' olarak takdim edileli 34 yıl oldu
- Türkiyenin ilk cep telefonu Ericsson 337, 1000 doların üstünde bir fiyatla piyasaya sürüleli 17 yıl oldu
- Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni gezip müzenin ismi dolayısıyla hayal kırıklığına uğrayan ziyaretçi sayısı artınca müze yönetimi kapıya ''Müzemiz su altında değildir'' yazısı asalı 8 yıl oldu
- TRT, bir konseri 2,5 saat boyunca sessiz yayınlamasına gelen tepkiler üzerine ''Düğmeyi kapalı unutmuşuz'' açıklaması yapalı 3 yıl oldu
|