07-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İşte Mükemmel İnsan Hataları
Merhaba Arkadaşlar Burda Hatalarınızın Farkına Varacaksınız Özellikle Müslümanım Diyenler Okusun İbret Birde Bu Açıdan Bakın
Başlıyoruz;
müslüman kardeşlerim benim canlarım ne kadar müslüman dinine bağlı kişilersiniz bakalım, görmek isterseniz tabiki önce Yüce Allahtan Başlıyorum Kendinizi onun yerine koyun o sizin baba veya anneniz sizde çocuksunuz size neyi yapıp neyi yapmamanız gerektiği hakkında bir kitapla uyarıyor Kendiniz olun sizin dediğinizi evladınız yapmadığında ne hissediyorsunuz ? veya söylediğiniz tepkiler noluyor ben misal veriyim ben enayimiyim sana bakıyorum benimde bi hayatım var bir kerede dediğimi yap vs Çileden Çıkarsınız
Peki Allah'ın yerine kendinizi koyun Tepkiniz ;Ben Enayimiyim Olmaz mı ?Sonu Belli Olmayan Evreni Yönet Bir Kaç Milyar G**ü B**lu için Uğraş Dur Siz kendinizi ne kadar haklı görüyorsanız Rabbinizde bence o kadar haklı ha sen inanmıyorsun inanmaman için birçok sebebin var bigbang teorisi ,evrim teorisi ,kapalı evren modeli vs bunları bir adam sırf benim kitabım dünyaya hakim olsun diye 1400 yıl öncenin teknolojisiyle bir kitap yazıp dünyada bulduğu keşfettiği herşeyi bu kitaba aktarmış Elektriğinle Bulduğun Teknolojik Aletlerinle Bulduklarını Gitmiş Çıplak Elleriyle Bulmuş Vay gerçekten çok enayiymiş 666 sayfa yazmak kimin haddine nasıl doldurmuş o kadar pes vallahi diyen yok dinde zorlama yoktur çünkü seni din değil iyiliklerinin dolu olduğu kitap kurtaracak yaptığın yanlışlarla öldükten sonra yüzleşeceksin eee peki kardeşim sana doğruyu ve iyiliği öğreten bir kitabın sence yanlış veya doğru olması ne farkeder senin demek istediğin aynen şudur ya ölümden sonra yaşam yok niye insanlarla iyi olup hayatımı dahada güzelleştireyim ne gerek var Ben Zaten İyiyim Kendi Yolumu Buluyorum Hep Yanlış Yönlerde Şansımı Denesemde
Senden öncekilerde kendi elleriyle yaptığı şeylere tapıyorlardı Peki Rab istermiydi bir kitap yaziyim insanlar bana inansın başka işim gücüm yok zaten kaç kişi tapıcak dur lan bi bakim ha aferin demek mi istiyor? Bence Suç Sende Sen Ne Yapıp Edip ,her defasında dünyayı dahada kötüleştiriyorsun, yaptığın şeyler hep birilerine zarar veriyor ve incitiyor hatta ölümüne sebep oluyor Sadece bununla kalmayıp dünyadaki yaşamı tehlikeye sokuyor hayatında yaptığın faullerden hep sıyrılma gayreti içerisine giriyorsun İnsanlara yaptıkların aklına gelip dahada yerin dibine giriyorsun belli bir süre sonra yalnızlaşıp Issız Denizlerde alabora oluyorsun
Peki şöyle düşün alabora olduğun an sen tam ölmeyi beklerken tependen helikopter geçiyor ve iki ip uzanıyor birisi çelik diğeri ise yıpranmış pazarcı halatı farzet Çelik Olanı Kur'an farzet Yıpranmışıda hislerin şöyle düşün birisi sana hislerini nasıl kullanacağını söylüyor,biriside sadece yalın haliyle hislerin hislerini kullanarak doğruya ulaşman isteniyor ama sen hislerini seçiyorsun Helikoptere ulaşana kadar zamanın var
Eğer Sen Zayıf Halat Kopmadan Çeliğe Ulaşabilirsen kurtulacaksın Ben bildiğime giderim dersen denizi boylayıp derin sularda yerini alacaksın Seçim
senin tabiki burdaki mesaj doğruluğuna inanmasan bile sadece kendin için yapman gereken birşey
Çevreme bakıyorumda o kadar çok müslüman varki vooov türkiyedemiyim ben gerçekten diyorum dini en güzel yaşayan ülke burası olmalı camiler tıka basa dolu yaş ortalaması 60 larda gençler kahvede,kavgada,kızlarla oynaşta ,ara sokaklar mis gibi bıçağımı görmek istermisin diyen bıçak meraklılarıyla dolu
Polisler polismi anlamış bile değilim İsmi Polis Olduğu Söylenen Uniformalı Şahısları sadece gece 1 den sonra arabalarında devriyedeyken görmek mümkün gece gelmeseler napardık Sabahları Beni Bana Bırakıyorlar Kapkaç Falan Çok Güzel Yapılabiliyor Sokaklar güvenli çantaları kapıp kaçmak isteyen kolay yoldan para kazanmak isteyen bir nevi mafyalarla dolu Türkiye dedikleri zaman ooo ne türkiyesi abicim geçti o devirler diyesim geliyor Hele ülkenin 50 yıl sonrasını görmek beni mahfediyor
Metalci ,apaçi,emo cenneti türkiyeye hoşgeldiniz yazılarıyla bile donatılabileceği aklıma geliyor dine inananlara bakıyorumda çok güzel din anlayışları batıl inançları kulaktan dolma dedikoduları var gerçekten çok güzel En Fazla 30 Yıl Silinmek Üzere bu din bu ülkeden balyozcular bence boşuna uğraşıyorlar şu anda insanlar zaten kendi elleriyle din dedikleri şeyi elleriyle boğuyorlar ama baya dayanıklı birşeymiş gerçekten bakıyorum pek fazla ömrü kalmamış yok abi Bu ateistlere,evrimcilere, satanistlere hak veriyorum Ama satanist ayinlerinin binlerce yıllık başarısızlıklar sonucunda işe yaramaları gerçekten şaşırtıcı geliyor Peki niye hak veriyorum derseniz din bilgisi kulaklarına giren kelimeler ve yılda bir kere camiye gittiklerinde öğrendikleri bilgilerle dolup taşan bir millet var Doğrusu 1 se Yanlışı Paha Biçilemez yani kaç olduğu kestirilemez Kur'an kurslarında kur'an okumayı öğretiyorlar
Halbuki Kur'an-i-kerim`i kuru kuruya okumak bir fayda etmez Kur'an kurslarında Arapça okumayı öğretmeleri tamam ama asıl garip olan arapça anlamını bilmeden okumanın bir faydası olmaması sosyal bilgiler derslerinde öğretilene göre (Dikkat Edin Bunun Başka Yerde Duyamazsınız )İslamiyet Hoşgörü ve Ahlak Dinidir
Hayır O Yok Delirdinmi O Yanlış Hayır Bu Olmaz Yok Oda Yanlış Yok Buda Yanlış Yanlış diyorum sana patırtı kütürtü kavga kıyamet sonuç:Haksızsınız islamiyet hoşgörü dini ben hristiyanım diyorum mahsus bakim ne dicekler beni tanımadıkları yerlerde Allah'ın dinsizi, pis dinsiz yürü git falan hoşgörü uzun süredir sözlükteki anlamını yitirmiş sanırım Bu Laflar Filan Koymuyorda Kur'an-i-kerim`in budistlerdeki heykeller gibi artık sadece sembol olması Kur'an ne demek biliyorlar iyiki bazı tanıdıklarım Kur'an-i-Kerim dediğim o ne ya falan diyorlar gayet ciddiyim
Türk Milleti Nereye Gidiyor Anlamış Değilim Şu Yanlışlar Parkına Gitmeleri Üzücü Pazar Günleri Resmi Tatil İşte Bu Tam Bi Skandal Batıya Ayak Uydurmaya Çalışan Gerizekalı ve Müslüman Olduğunu İddia Eden Türk Milleti Durun Şimdi Kararınızı Vericeksiniz Kızmak İçin Erken Neyse Başlığıda attım Hayırlı Olsun Atatürk'ümüzün burada yaptığı yanlış aslında çok büyük Türkiyenin Resmi Dini İslamiyet'tir Tabiri Bence Yanlıştır Türkiye Ilımlımı Ilımsızmı ne desek artık karar veremedim (ki bence kimse veremez)İslamiyettir
Kilisede Namaz Kılmanın Günah Olmadığını Bilirim Allah'ın Evi Olan Heryerde Kılınabilir Allah'ın Öfkelendiği Şey Zaten Dinleri Değil Onlardır Kendi Getirdiği Dine Niye Kızsın Aman Sıkmıyayim Girdikmi Çıkamayız Durun Nerde Kalmışız Biz İslamiyet Öncesi Toplumlar Gibi Gidiyoruz Gerçekten çok dinle yaşıyan bir toplumuz Galiba Rahiplerin yanına gidip günahlarımızın bağışlanmasını dileyeceğiz pederde kiliseye bağış karşılığı (inanmayın alayını cebine atacak)günahlarının bağışlanmasını dileyecek Pazar Günü Tatil Değilde Olması gereken nedir? Cuma günüdür Bizim topluca tatil olmamız lazım yani Cemaatle Camide namaz kılmamız gerekirken hristiyanların pederleriyle sarılıp koklaştığı büyük gün bizim resmi tatilimiz eee halbuki müslümansın bunuda geçelim Kardeşim tarihinin batıyla aynı olmasına ne lüzum vardır ki ?? bundan 2011 sene önce;Hz İsa doğdu
İyi güzel ama ben niye Onun doğduğu günü milat kabul ediyorum Ben müslüman bir devlet vatandaşı değilmiyim Hz İsa'nın doğduğu günde Noel babayla fotoğraf çekiniyorum Alışveriş merkezlerinde tamam diyelim Çocuklar sevinsin alışveriş merkezlerinde filan olsunda sen niye kutluyorsun bu yılbaşını amaç hahahaha yaşasın 2011 kahrolsun 2010 bi önceki sene içinde aynı şeyi söylemiyormuydun bunu tekrarlamandaki sebep ? kendini mutlu hissetmeye ihtiyacınmı var ? en başından başlayabilirsin eline Kur'an-i-kerim Türkçe Al Oku Bak Gör Okudukça Hafifle Çok Azda Olsa Bir Sevgi Hatta Bir Huzur Kaplayacak İçini Okudukça İlk Başta Şeytan Üstün Gelecek Biraz Sıkkınlık Sürekli Başka Şeylerle Meşgul Etmeye Çalışacak
Bazı Ayetlerde Güldürüyor Bile Yanıltmasın Ayetlerin Komikliği Değil Anlatış Biçiminden Kaynaklanıyor sorun mu var diyeceksiniz ayetler gayet iyi Sadece benzetmelerdeki insanları o kadar rahat anlatabilmesi alay edildiği belli insanlarla alay etmek kötü birşey edilirmi diyeceksiniz orada anlatılanları duyunca hak vereceksiniz en kör en dilsiz insanım kimse değiştiremez beni deyin sadece Bakara suresini oku bak neler değişecek beyninde okuduktan sonra zihnin 5 dakika karışacak ama bitirdikten sonra eskisinden daha iyi olacak
Tabi Ayetleri Okurken Belirli Sorular Soracaksın Niye Öyle Niye Böyle Şeytan sizi hep haklı çıkartıcak Sizi Yanıltmasın Sağlam Bir Cevap Verme Yeteneğiniz Varsa Şeytan Bile Dayanamaz Dikkat Ettiğinizde Sizin Çıkarlarınıza Ters Düşenlerdir Zaten,Şeytandan Kasıt Nefistir Bide Şuna Dikkat Edin Kendi çıkarlarınızda hep isteklisiniz ama başkasının çıkarı olunca hep isteksizsinizdir ve bir neden ararsınız
Kur'an-i-kerim`in kimseyi korkuttuğu yoktur zaten dinde zorlama yok diyor sen hayatını yaşayacaksan yaşa kendin bilirsin Ama ben sınırsız sonsuz yaşamak istiyorum diyorsan ha bak bu çok güzel bu kitap sana doğru yolu gösterecek diyor İbret ders demektir
Ders Mers Bilmem Derseniz Okulda Okuduğunuzdan Daha Yararlıdır Sözel Bir Meslek Seçen Birine Matematik Cinsi Ne Kadar Lazımdırki Zaten Böyle Düşünün İnsanlar birşeyi görmeden anlamayacak bir kapasitedeler zaten olsalardı En fazla 15 yılda gelişip bu noktaya gelebilirdik Bunları Sizde Biliyorsunuz
Burda kimseyi savunmuyorum islam misyonerliği yapan yok O islam misyonerliği yapanlarıda görüyorum,zaten merak etmeyin Bu zamana kadar çok az izlemiş olsamda en bilgili insan olarak size Nihat Hatipoğlunu söyleyebilirim,takip etmiyorum tabiki en fazla 5-6 bölüm izlemişimdir yanlışınada rastlamadım Size İsyan Misyonerlerinin Kişilik Analizi Sayılabilecek Bir Hoca Tanıtabilirim Oruçluyken Sakız Çiğnemenin Günah Olmadığını Söyleyen Zekeriya Hocama Selamlar (Belkide tükürük boğaza ulaşmadan sürekli tükürmemiz gerektiğini kastediyordu öyle oruç zedelenir tabikide ama bu kadar sade ve insanları bilgilendirici bir konuşmayla hiç açıklayıcı değil Gözlerinin niye sürekli başka taraflara baktığı ortada kendi gözleri bile onu dinlememek için başka yerlere bakıyor İmkanları Olsa Çıkıp Gidecekler )
Müslüman Demek;Hristiyanlar ve Yahudilerin Kur'an-a inananları adlandırmasıdır Aslında Kur'an-i-Kerim'de müslüman kelimesi varmıdır ? Elhamdulillah müslümanım derken hiçte bahsettiğiniz kimse olmadığınız gözüküyor demeniz gereken Şahitlik Ederimki Allah Haktır Hz Muhammed Onun Kulu ve Elçisidir
Tabi Siz Müslümansınız Devam Edin Keyfiniz Bilir Bu Anlamdada Olabilir Elhamdulillah Ben Allah'a ve Elçisine İnanıyorum Ne ala o zaman doğru yoldasınız Tanrı kelimesini derken Hristiyanların Tabiri Olabilir Ama Sizin Kimi Kasteddiğiniz Önemli Niye Tanrı Diyorsun Lan Sen Bana Konuş Demeyecek Hangi Kelimeyi Niçin Ne Manada Kullandığını Soracak Bir Rab
Boşa Ettiğiniz Yeminlerden Sorguya Çekilmeyeceğinizi Sadece Ciddiyetinizle Ettiğiniz Yeminlerden Sorgulanacağınızı Kur'an-i-Kerimde Açıkca Vurguluyor Zaten Dikkatli Bakın Kur'an-i-Kerim Her Dinden İnsana Çağrı Yapıyor Bakara Suresinden İtibaren Bütün Surelerde Bir Çağrı Var Allah Kur'an-i-Kerim`in iniş sebebinin Yahudi ve Hristiyanlar`ın Sapkınlıklarından Dolayı Olduğunu Vurguluyor
Bakara Suresinde Bazı Ayetlerde Yahudilere Ne Kadar Mucize Göstersem Hep Beni İnkar Ettiler Ne Kadar Nimet Verdimse Hep İsteyip Hor Kullandılar Onlar İçin Ne Yapsam Boşa Çıkardılar Demek İstiyor Bir Neden Olarakta Yahudilerin ve Hristiyanların İstenilen Mesajları Almaması Allah aynı Allah farklı bir tanrıya tapmıyorlar ve Farklı Bir Amaçları Yok Aslında Hepsinin Gideceği Yer Aynı Birbirlerini Kıskanmaları Çekememeleri ve Savaşları Yüzünden Biz Burdayız
Onlar Yüzünden Biz Bunları Çekiyoruz Kur'an-i-Kerim`i tam okumadım ama söyleyebilirimki Bakara Suresinde Allah'ın artık Yahudi ve Hristiyanları Seyretmekten Bıktığı Anlatılıyor Onların Küfürleri ve Yanlışları Tahammül Sınırını Aşmış İnanmıyorsanız 286 Ayetiyle Gözlerinizle Temas Kurmaya ve Ortalama 1 5 Saatinizi Alacak Bakara Suresi Beyninize Bilgi Göndermeye Hazır
Bizim sorunumuz ne biliyormusunuz aslında hiç akıllanmıyacak ve her defasında aynı salaklıkları yapıp sadece kendini ve anını nasıl geçireceğini düşünen politikamız insanlığın önce değiştirmesi gereken şey bence bu o kızdığınız günahsız masum ve cahil çocuklardan emin olunki daha cahilsiniz kendimi muhaf tutmuyorum Bunları anlatarak kendimi yücelten ve sizleri alçaltan bir duruma girmek istemedim Zaten İnsan Üstü Varlık Değilim Sizlerden Bir Fazlam Veya Eksiğim Yok Unutmayın hepimiz insanız kıyamet yakın dikkat etmemiz gereken
Sadece Kıyamet Günü Elinize Teslim Edilen Kitabın Sol Defteriniz Olmaması Kişinin Hangi Kitabı Ağırsa Eline Verilecek Daima Sağ Tarafı Doldurup Sol Tarafımızı Köreltelim
Bunu Şöyle Düşünelim Hangi Kalem Daha Az Yazarsa Paslanır Dilerimki Günahlarınızın Yazıldığı Defter Sizlerin Bozuk Kaleminizin Bulunduğu Defter Olsun Ben ha Cennete Gitmişim ha Cehenneme birşey farketmez Disko Disko Hadi Gençlik Zebanilerde Sever Disko Misko Onlarında Hoşlarına Gidiyor Okumuşsanız Bilirsiniz Beraber Oynarsınız,Ha Bak Yanlız Tek Taraflı Aşk Olacak Zebaniler Acı Çektirmeyi Seven Sen İse Zıplıya Zıplıya Bi Hal Olan Taraf Olacaksın,
Yakıt Olmak Nasıl Duygu Banada Haber Vermeyi Unutmayın İnşallah Bende Gitmem Mahşer Gününde Rastlaşırsak Bekliyorum (Şaka Dedim O Kadar Kişinin Arasında Nerden Bulacam Sizi Fizik Tarifi Verin Özelden Robot Resminizi Polislere Çizdiririm Bulurum )
Türkçe Kur'an-i-Kerim Link (Etrafta Pek Yok)
http://hotfile com/dl/105045148/dd6171d/kuran rar html
diyanetin yorumlarıda var açıklama olarak eklemiş %99 u anlarsınız zaten gereksiz yorumlar eklemişler anlamadığınız cümlelerde diyanetin yorumuna bakın unutmayın diyanet işleri başkanlığı olabilir ama en doğrusunu bilmeyebilir kendi anladıkları dilden anlatıyorlar dinde usta olanları görüyorum merak etmeyin Biz o usta dediklerimizin saptırmaları dolayısıyla buradayız Allah'ın rızası için okumam dine inanmam derseniz bile doğruyu bulmak için okuyun birşeye inanmanız bakış açınıza bağlıdır Sizin doğduğunuz andan bu zamana kadar büyüten anne babanız sizi nasıl yetiştirdiyse o ölçülere bağlı bir kişilik şekillenir bilirsiniz kendinizi hep doğru kişilik olarak görmeyin ve hatalarınızdan ders alın yanlış anlaşılma varsa düzeltin özür dilemek sizi alçaltmaz daha saygın ve bilgili bir kişilik kılar şahsen hep kazanan ve gönüllerde yer edinen olmayı gururlu,kavgacı,huysuz olmaya tercih ederim
Bakın Size Analizlerimden Birinden Söyleyebilirimki Bu Gördüğünüz Çaresiz Cahil ve Zavallı Türk Milleti Çareler Tükendiğinde Pençelerini Çıkarır ve Düşmanına Saldırır Karşı Koyamayacağı Tek Güç Allah'tır ve bahşettiği hakikat olan ölümdür Türk Milleti her ne kadar ölüyor gibi olsada şuna eminimki ruhunun derinliklerinde taşıdığı güç daima ona miras kalacak Kendini Bilen ve Onu Yönetebilecek Şanına Yakışır Bir Lider Gelmediği Sürece Büyümeyen Bir Millet Olacağız Ama İnanıyorum Bu Kimse Yakında Gelecek Şu Önümüzdeki 400 yıl içinde sağlam kalabilirsek veya kıyamet kopmazsa açlık savaşları çıkacak dünya nüfusu milyonlara bile düşecek O Kadar Hakaretten Sonra Sağol Yani Sonunda Bi İltifat Ettin Kafamı Karıştırdın Bak Şimdi Ne Dediğin Belli Değil Demişsinizdir Ama Türk Milletinin Gücü Cehaleti ve Savaşcı Ruhudur Buna Kimse Mani Olamaz Sadece Hakikat!!!!!!!!!
Dünyanın Başından Sonuna Kadar Devam Edicek Bir Araplar Birde Türklerdir Bunu Kesin Garanti Ediyorum Başınızıda Baya Ağrıtmıştım Zaten Değilmi Neyse Başınıza Huzur Gözlerinize Sağlık Diliyorum Tavsiyem Ağrı Kesici ve Uyku İlacınızı Eczanenizden Almayı Unutmayın (Bu Gece Uyuyamayacaksınız )
Burda Yazdığım Herşey Benim İçinde Geçerli Yanlış Anlaşılma Olmasın Sadece Hatalarımızın Farkına Varalım Geleceğimizi Düzene Koyalım,Yanlışlarımızı Düzeltip Arınalım,Eğer Birşey Sağlayabilmişsem Ne Mutlu
(19:48 başlama saati bitiş 22:59 diyebilirim o kadar uğraştık kardeşler ellerimde problem yokta yatağımda yan bakmış yazıyordum sizinde anladığınız gibi son 3 saattir başımı oynatmadan yazıyordum Boynum tutulmuş bulunmakta boynuma saygı )
Teraziyi Unutma (Dara'sıda Var Bunun Sen Sakın Korkma
Ben insanları zeki görüyordum demek haksızmışım bir şeyin ne eda ile yazıldığını ciddi bir kelime kullanılmışmı kullanılmamışmı anlayamayacak kadar kafasız insanların çıkacağını beklemiyordum Allah C C e şirk koşmak diyorsunuz ben size yaptığınız hataları gösteriyorum Bence siz boş durmak istemiyorsunuz bende hata bulmaya çalışarak egolarınızı tatmin ediyorsunuz oda bir başarı diyebilirim Dikkat ederseniz yazıda insanların mantıkları sorguluyorum Bu niye böyle ? o ne için bu ne için örnek durumlar gösteriyorum Zeki Olduğunu iddia eden bir varlık böylesi hatalara düşmemeli diyorum Kendince mantıklı sebepleri olan bir varlık birde bu tür bir görüşle bütünleşmeli diyorum ama yanlış diyorum neticede:kütük tersden yazılıncada aynı şekilde yazılıyor Çok güzel bir laf daha var "PinokyodakiGepetto Usta Değilimki Her Odunu Adam Edeyim "Gerekli insanlara iletilmiştir bir daha girer veya burayı okurlarsa orda Allah'a Dine ve Ülkeye Hiçbir Hakaret Yalanlama Vs Yoktur Anlamak istediğiniz gibi anlarsınız istediğiniz gibi algılarsınız Beyin benim değil zaten değil mi ? daha yazılanları kaale almıyacağım
|
|
|