07-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Norveçli Bir Bakanın Günlüğü

“Ben Norveçli bir politikacıyım 2008 yılından 2012 yılına kadar kötü şeylerin olacağını söylemek istiyorum Norveç hükümeti her gün daha fazla yeraltı sığınağı inşa ediyor Sorulduğu zaman, Norveç insanlarını korumak amaçlı yaptıklarını belirtiyorlar Ne zaman bitirileceğini sorduğumda “2011′den önce” diyorlar
İsrail ve diğer birçok ülke de aynı şeyi yapıyor
Söylediklerimin doğru olduğunun kanıtı kendimin ve Başbakan ve bakanların olduğu fotoğraflardır Onlar da herşeyi biliyorlar ama toplu panikten korkuyorlar
Gezegen X (Nibiru / Marduk) geliyor ve Norveç Svalbard bölgesinde Amerika ve Avrupa birliğinin yardımıyla yiyecek ve tohum depolamaya başladı Sadece güçlü elitleri ve toplumu yeniden inşa edebilecek kişileri kurtaracaklar: doktorları, biliminsanlarını vs
Beni sorarsanız, şimdiden 2012′den önce Mosjøen bölgesine gideceğimi biliyorum, orada yeraltı askeri tesisatımız var
Geride kalan insanlar yüzeyde terkedilecek ve yardım almayacaklar Plan 2 000 000 Norveçliyi kurtarmak Bu da demek oluyor ki kalan 2 600 000 ne yapacağını bilmeden yok olacak
Bütün sektörler tünellerle bağlı ve bir sektör öteki sektöre gidecek otoraylarımız var Böylece diğer grupla iletişim halinde olabileceğiz
Çok üzülüyorum Bazen birçok kişinin gerçeği çok geç öğreneceğini düşünüp ağlıyorum Hükümet onlara 1983′ten beri yalan söylüyor Çoğu önemli politikacı bu gerçeği biliyor ama birilerine söylerlerse ölecekleri kesin Ben artık kendimle ilgilenmiyorum İnsanoğlu hayatta kalmalı, insanlar bunu bilmeli
Kendilerini kurtarabilecek insanlara mesajım yüksek yerlere çıkmaları, en az 5 yıl yiyecek stoğu yapabilecekleri mağaralar bulup yeterli sayıda hazır konserve gıda ve su almaları
Son kez söylüyorum Tanrı bize yardım etsin… ama yardım etmeyecek biliyorum Yalnızca bireyler farklılık yaratabilir, uyanın lütfen…!
Size başka bir isim kullanarak da yazabilirdim ama artık korkmuyorum Bazı şeyleri bildiğinizde yenilmez oluyorsunuz ve sonun geldiğini bildiğinizden kimse size zarar veremiyor
Sizi %100 temin ediyorum, bunlar olacak Hazırlanmanız için 4 yılınız var Silahlar alın, gruplar oluşturun ve güvenli olabileceğiniz bir yer bulun
Bana sorduğunuz herşeyi Norveç bağlantısını bildiğim halde yanıtlayacağım Ve sadece etrafınıza bakın: yer altı sığınakları inşa ediyorlar heryerde Gözlerinizi açın insanlar Neden yaptıklarını sorun “Yiyecek depolamak için” diyecekler Sizi yalanlarıyla kör ediyorlar
Unutmayın 2012′de şehir bölgelerinde olacaklar ilk ölecek insanlar Daha sonra ordu hayatta kalanları kampa getirecek ve buralarda bir numara ve etiketle damgalanacaklar
Gördüğüm kadarıyla Benazir Butto’dan da sitenizde bahsetmişsiniz Ölümü trajikti Ben onunla karşılaşmıştık, görebileceğiniz gibi Fotoğraflardan görebileceğiniz gibi dünya liderlerinden başba birkaç kişiyle daha karşılaşma fırsatım oldu
Halk son dakikaya kadar olacakları bilmeyecek çünkü hükümet toplu panik yaratmak istemiyor Herşey sessizce olacak ve hükümet bir anda kaybolacak
Ama şunu söylüyorum Geceye sessizce gitmeyin Ailenizle güvenli bir yerde olmak için önlem alın Diğerleriyle birleşin, karşılaşacağınız problemlerinizi çözmek için yollar arayın ”
- ProjectCamelot
Haber 2008′in Dün okudum Gönderen kişi, kimliğini kanıtlamak için birçok politikacı ile yanyana çektirdiği resimlerini ve isim soyisimini verip mesaj atmış fakat sitede bunların yayınlanmasını istememiş
|
|
|