|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
1453, gerisi, gidebilirsek, görebiliriz, yıldızlara |
![]() |
Yıldızlara Gidebilirsek 1453 Hatta Daha Gerisi M.Ö Görebiliriz. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızlara Gidebilirsek 1453 Hatta Daha Gerisi M.Ö Görebiliriz.arkadaşLar yıldızlara hepiniz 1 dk da olsa iyice bakmışsınızdır merak etmişsinizdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Örneğin, yıldızlara giden bir insan Dünyaya bakarsa tabi eminim nasıl bakacak diyorsunuzdur yıldıza çıkan bir insan teleskop ile Dünyaya bakarsa dünyanın tam 5 yıl önceki halini görecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT : Dünyadan güneşe bakıLdığında güneşin o zamandaki halini değiL 8 dakkika önceki halini görür ![]() ![]() ![]() Şöyle bişeyde deneyebilirsiniz evinizde 2 tane televizyon varsa ikisinide açın ikisindede aynı kanalı açın size uzak olan televizyonun sesi daha geç geLir ![]() ![]() ![]() kainata çok ilginç şeyler varmış değilmi arkadaşlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yıldızlara Gidebilirsek 1453 Hatta Daha Gerisi M.Ö Görebiliriz. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızlara Gidebilirsek 1453 Hatta Daha Gerisi M.Ö Görebiliriz.haklısın ya ben bir şey merak ediyorum biz yıldıza çıksak gerileri görebiliriz demi?peki nasıl ölüler canlancak o zaman insanlar ölğümdende kaçabilir atıoyorum ben öldüm zaman makinası ile geriye döndüler ben tekrar canladım ve ailem beni nasıl öldüğümü bildiği için bunu yaptırmaz ve ölmem ![]() Emeğine sağlıkrep kusra bakma gönderemiyorum daha önceden gönderdin diyor |
![]() |
![]() |
|