Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kontrolü, rüya

Rüya Kontrolü

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüya Kontrolü

"Alıntıdır"

Aranızda kesin yapmış olan vardırRüyanızın içinde olduğunuzu farkedip rüyayı kontrol etmek
ben benim yaptıkğımı anlatayım

Rüyamda"otobüste gidiyorum otobüse bilet kontrolü için elemenlar vardırya onlardan biri bindi ve emliyet kemerlerini kontrol etmaye başladı benimde oturduğum koltuğun emliyet kemeri yoktu ve adama benim kemerim yok olasa takardım dedimve ekledim ben durakta ineyim ve bi sonraki otobüse bineyim adamlar kabul ettiotobüs şöförünün yanına gelip ben burda oturuyodum durak kalabalıktır bekliyen yolculara söleyin bu otobüsten indiğimide diğer otobüse oturarak bineyim dedimşöförde tamam dediben indim otobüsten kuyruğabi baktım ufuğakadar gidiyobekliyen insanlaraben bu otobüsten indim isterseniz şöföre sorundedim******** şöförde "hayır haıuyır bu otobüsten inmedi" diyip basıp kaçtı:P ben ne olduğunu anlamadan bekleyenlerden biri cıkıp işte bilkentin ülkü oçakları başkanı bu dedive dütün durak bana saldırmaya başladıTAM BU SIRADA RÜYADA OLDUĞUMU ANLADIM VE KONTROL ETMEYE BAŞLADIMilk olarak duraktaki bütün yolcuları dövdümsonra baktım otobüs ufukta yokolmak üzererüyada olduğumu biliyomya otobüse ne yapabileceğimi düşündüm ve peşinden koşup yetiştimotobüsü arkasından tutup devirdim"ve büyüm bi huzurla uyandımRüya kontrolü gerçekten çok zevkli bişeyeğer bi gün rüyada olduğunuzu farkeder ve kontrol ederseniz uçmanızı öneririmkendimden biliyorum çok zevkli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com