![]() |
Cinler Hakkında Herşey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Hakkında HerşeyCinler Alemi Cinler hacmi ve kütlesi olmayan, bu alemde bir başka boyutta bulunan (yaşayan) varlıklardır ![]() Halk dilinde Cin erkek Peri de kadın olarak düşünülür ![]() ![]() ![]() ![]() “CİN” adı geçtiği zaman, genelde hepimizin içine düştüğü büyük bir yanılgı vardır! ![]() ![]() ![]() Kuran-ı Kerim’de bildirildiği gibi cinler dumansız ateşten yaratılmıştır ![]() ![]() ![]() Cinler hacmi ve kütlesi olmayan, bu alemde bir başka boyutta bulunan (yaşayan) varlıklardır ![]() ‘BEN O CİNLERİ DE İNSANLARI DA ANCAK BANA KULLUK ETSİNLER DİYE YARATTIM ![]() ![]() Bu arada cinlerin ilk atasının CANN isminde bir varlık olduğunu yine Kuran dan öğreniyoruz ![]() Yine Kuran’ın bir çok Ayetinde Cinlerin; Ateş halinde bulunan dünyanın içine, merkezine kadar inmek, göklerde ışık hızında gezinmek ve benzeri işler yapabilmek için zorlanmadıkları anlatılıyor ![]() ![]() Allah’ın cinleri yarattığını hepimiz biliyoruz ![]() ![]() Genelde insanları bilinç altına girerek etkilerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|