En baştan başlıyorumben iş yerinden akşam saat 6 da çıktımeve geldim yemek yedim saat 7:30 da hafta sonu olduğumuz zaman denemesinde çözemediğim sorulara tekrardan göz gezdirecektimmasaya oturdum bi kağırt farkettimkağırta intikam zamanı altınada ismim yazıyodumbende abim bana şaka yapıyo zannetip kağırtı buruşturup masamın altındaki çöpe attımsaat 9:30 kadar ders çalıştım sabah ofisi açacağım için yatmaya karar verdimyatağıma girdiğimde sanki inanılmaz soğuk hissettimsaat 10:00 hala uyuyamıyordumgöz kapaklarımın kapanmasını engelleyordu sanki yorganı başıma çektimbir kaç saniye sonra benim ranzam üst katta altta abimki yorganın hafiften açılır gibi oluyor ama kafamı çıkartıp bakıyom kimse yok bende aklıma kağırt geldiabim işini biliyo evde en cesur benim aklı sıra korkutup dalga geçecek diye düşündümtelefonumu alıp bir flim açtım izler uykuya dalarım saat 12:00 kapı çaldı bende babam arada köyden geç vakitte geliyodu bende babam sandım(köyde büyük baş hayvanlarımız olduğu için kar yağana kadar köyde arada geliyo)bende hemen ranzadan atlayım kapıya yaklaştımdürbünden baktım karanlıktı apartmanın lambaları sensörlü oldugu için bende hareketsiz durduğu için yanmıyodur dedimkim o? dedim ses gelmedibi daha seslendim ses yok bende baba senmisin? dedim yine ses yok ama zil yine çalıyodubende alltan basıyolar dedim pencereden baktım ama kimseyi göremedimnormalde babam geç gelip zili çaldığında küçük kardeşim uyanıp gider kapıyı açardıama kardeşim hiç kımıldamıyordu sadece soluk soluğa nefes alıp veriyordumabime baktım oda öyle uyandırmaya çalıştımuyanmıyolarıdı ve kapıdan gelen bi sesle irkildim intikam zamanı diyip kapı ziline daha çok basıyodu bende hemen yatağıma gidip uykum çok heralde kafam yerimde deil ondan böyle oluyo dedim girdim yatağa az önce sıcak olan yatağım yine buz gibiydibende aldım telefonu açtım son ses müzik dedim sesleride duymam yatarımyinde yorganın çekildiğini gördümama bu kez yorgan gerçekten açılmıştı gözlerimi açtım karşımda 2 kişi farkettimbiri uzun boylu biri küçük bende karanlıkta seçemediğimden abi ve kardeşim zannettimbende sese uyandılar zannetim taki o sözü duyana kadar kalın bir ses korkutucu intikam zamanı benim kolumdan çekip indirdiler ben bağırıyorum ama kardeşlarim uyanmıyolardı antireye sürükleyip çektiklerinde birde ne göreyim bu bayramın 2günü kaybetiğimiz dedemi gördüm beni bırakıp onun yanına gittilerbir şeyler fısıldayarak konuşuyorlardıbirden kayboldulardedem yanıma gelip bana hani sen cenaze günü tabutumu sırtında azimle taşımıştınyaevet dedimoda o gün o küçük olanda benim tabutumu taşımaya gelmiştifakat sen onu ezmişsinsenden intikam almaya gelmişlerdibu karar için çok tartıştılar bu işi geçen hafta yapacaklarımış ama mevlut olduğu için yapmamışlardedi birden lamba yandı arkamı döndüm annem bana kendi kendinemi konuşuyosun dedi bende dedeme taraf döndüm ama yoktu, tekrar anneme dönüp uyku sersemiyim,ne yaptığımızı biliyomuyumki diyip su içer gibi yapıp gidip yatağıma girdim o soğukluk artık yoktusaate baktım saat 3:00 saat 7:30 dada kalktım
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.