Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inanmamak, inanıp, kalmış

İnanıp İnanmamak Size Kalmış

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnanıp İnanmamak Size Kalmış

olay kendi başımdan geçmiştir bundan 3yıl önce bir yaz günü babam bacadan düşmüşdüşmüş diyiyorum çünkü görmedimher neyise babam yazları bizim tarla olduğu için köyde durur ben yalovadaydımtel geldi babam biraz iş var erzuruma gelebilirmisinolur dedim ve ertesi gün erzuruma döndüm gece 12 gibi muhtarın(25) oğlu ile ben(15)bizim balyaları taşıdık saat 2 ye yakın işimiz bittiemrah abi suha son dönümü köye götürmeden dereye gidelimtemizlenip döneriz dedi bende olur dedimmotor tarlada biz yaya dere yolunu tuttukdereye geldiğimizde ilginç birşey gecenin 2 si deredeki suyun içinde 50 den fazla çıplak kadınlar vardı ben çok şaşırdımemrah abiye abi sence bu garip deilmi ne işleri var bu saate o ise bu durumdan memnun halde suya girdi bana hadi suha gel suya bu fırsat kaçmaz suya girdiğimde kendimi değişik hissettimkadınlar etrafımıza toplandıben ise çocukluk tanıdık biri varmı diye bakıyodum ama hiçte tanıdık biri yoktubir tanesi bana dokundu sanki içime birşey saplandıBen emrah abiye ben gidiyorum sen gelmezsen gelme dedimo ise hareket edemiyom diyebildiben ise sudan çıkmaya çalıştım ama bende canlanamıyodum başladım babaannemin öğrektiği duaları sırayla okumaya üzerimdeki ağırlığın kalktığını hissetimve emrah abiye yaklaştım beraber sudan çıktık ben okumaya devam ediyorumonlarda sudan çıktılarbiz üstümüzü (sadece short var)alamadan koşarak motorun yanına geldik ordan köye saat 2,45 civari otları bacaya yarın boşaltırız dedik evlere döndük ertesi gün saat 06:30 gibi tekrar gittimikimizinde üstleri yırtık üstünde bir kağırt buldum kağırtta sen olmasan onu sahiplenmiştik yazıyodu ben o günden beri akşam ezanından sonra oraya gitmedimhalada gitmem
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com