![]() |
Fox Kız Kardeşler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fox Kız KardeşlerBU bolumde bi arkadaş astral Seyahatla ilgili bi konu acmıstı benım ılgımı cektı bende boyle seyleri arastırmaya basladım boyle bı olay gordum ve paylasmak istedim verildiyse ozur dilerim Metodist çiftçi John Fox, karısı ve kızları on dört yaşındaki Martha ile on iki yaşındaki Kate 1847 Aralık ayında New York eyaletinde Hydesville'de küçük ahşap bir eve taşındılar ![]() ![]() ![]() ![]() "O gece erkenden, hava daha kararmadan yatmıştık ![]() ![]() ![]() "Küçük kızım Cathie, 'Bay Çarpıkbacak, benim gibi yap,' diyerek ellerini çırıptı ![]() ![]() ![]() "Bunun üzerine Margaretta, 'Şimdi de benim yaptığımı yap ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben bunun üzerine odadaki hiç kimsenin yanıtını bilmeyeceği bir deneme yapmayı düşündüm ![]() ![]() "Çocuklarımın yaşları doğru olarak vuruşla bildirildi ![]() ![]() ![]() Ben bunun üzerine, 'Sorularıma doğru yanıt veren bir insan mıdır?' diye sordum ![]() "Bu kez herhangi bir vuruş işitilmedi ![]() "Bir ruh mu? Öyle ise, iki kere vur, dedim ![]() "İstek ağzımdan çıkar çıkmaz iki vuruş işitildi ![]() Ruh daha sonra kendini Charles B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okudugunuz için saolun |
![]() |
![]() |
|