Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akarsunun, barış, hikayesi, ruhu

Barış Akarsunun Ruhu Hikayesi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Barış Akarsunun Ruhu Hikayesi

barış akarsunun ruhu hikayesi

bir gece arkadaşımla sabahlamaya karar verdik snra ruh çağıralım dedik ve barış akarsunun (allah rahmet eylesin )ruhunu çağırıyorduk dua okumadan çağrmıştık ve geldi debiz şok olduksonra ruha bi takım sorular sormaya başladık ve ne sorduysak cevap verdi kndi haytımızla ilgili sorduk onları bile bildi atmıorum gerçek bunlar sonra ben ruha biraz salakça bi soru ama ölückmiim die sordum ruhda evt dedi bn şok oldm arkadaşımda bak eer sn oynatıosn annen baban ölsn dedi bnde hyr dedim ama sn oynatıo olablrsn dedim oda hyr dedi evt ruh grçktn glmişdi ne zmn ölücm die srdm oda çok yakın bir tarihde kalp krizi geçircksn dedi evt doru bnm arada kalbm sıkışıodu ama inanın bu anlattıklarım grçksnra bn korktum ruha seni gönderelim mi dedim oda siz bilirsiniz dedi bnde duaları okuyup ruhu gnderdm o gece hç uyumadm sbh da annmler noldu diince yok bişe gece çk kötü bi rüya grdm dedim yani anlıcağınız yalan sölemişdm arkadaşım beni dürttü kulaqıma nedn yalan söledn dedi bnde annemlere sölersek aqzımıza düüttt ederler dedim ama 2 gn önce yine klbm sıkıştı bayılck gibi oldm annmler tuttu siz siz olun asla sabaha karşı 5de ruh çağırmayın hatta hiç çağırmayın!!

alıntıdırrrrrrr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com