|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
görürken, hissedenler, olduğunu, oluyormu, rüya, rüyâda |
![]() |
Rüya Görürken Rüyada Olduğunu Hissedenler Oluyormu ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüya Görürken Rüyada Olduğunu Hissedenler Oluyormu ?Evet Arkadaşlar rüya görüyorken, bilinçli olarak kendinizi rüyada olduğunuzu hissediyormunuz? Mesela ben bazen rüyada olduğumu hissediyorum ve eğer bir ses veya herhangi bir engel beni uyandırmadığı müddetçe rüyaya devam ettiğim oldu ![]() ![]() ![]() evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rüya Görürken Rüyada Olduğunu Hissedenler Oluyormu ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüya Görürken Rüyada Olduğunu Hissedenler Oluyormu ?her ikisinede evet rüyanın içinde çok defalar rüyada olduğumun bilinciyle tekrarlarım uyanınca hatırlamak için ve bazende rüyanın içinde rüyalarımı yorarım diğer dediğin konu ise herkese olduğu gibi banada olur mesela hiç görmediğim bir yeri görünce okadar tanıdık gelirki veya bir tartışmada veya bir sohbette fark etmez o cümleleri o sahneyi yaşadığımı bilirim ama adlandıramam zamanını tabi bunun mantıklı açıklaması var elbette buda uyku halindeyken her ruhun kendi makamınca ve ruhani yolculuğundaki derinliğine bağlantılı olarak manevi boyutlarda dolaşmasıyla bağlantılı bunun fiziçilerde mantıklı açıklamasını yapıyorlar ,geçmiş bugün ve gelecek tüm fizik boyutlar hepsi bir düzlemde kendi döngülerin de sonsuz halkaların birer zincirleri gibi dolayısıyla ruh kabiliyeti ve hak edişi miktarı bu boyutlarda gezebiliyor işte uyku denen o garip haldeki astral yolculuğunda berzah alemlerinde ve dünyada dolaştığı sırada duydukları gördükleri bilinçaltına kayıt oluyor bilinçli zihin uyandığında hatırlamazken tanık olduğu kayıtlı olaylar cereyan ettiğinde veya görülen yörelere gidildiğinde biliçaltındaki kayıtlı bilgiler suyüzüne çıkıyor bu koynuçok geniş ve kapsamlı burada hepimizin anlayabileceği şekilde yazmaya çalıştım elimden geldiğimce ve bildiğimce tabi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|