Annesi Hayal Görmüyordu !! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Annesi Hayal Görmüyordu !!Yer : Istanbul Tarih : 1993 Olayi Yaşayanlar : Güler Ekinci ve Oğlu Osman Ekinci Simdi size inanılmaz gercekten son derece güç ve ilk başta insanın tüylerini ürperten bir olayla başbaşa birakıyorum ![]() ![]() ![]() Yağmurlu, fırtınalı bir akşamdı ![]() ![]() Sobalarını yakmışlar evde oturuyorlardı![]() ![]() Güler hanım üşütmüş ve biraz rahatsızdı Kendisini halsiz hissediyordu Tam bu sırada oğlu Osman'ın arkadaşları gelerek onu dışarıya davet ettiler![]() Annesi gitmesini istemiyordu ![]() - Güler Ekinci: `` Gitme Oğlum!`` dedim ``Hava çok soğuk Sen de üşütürsün Zaten ben kendimi pek iyi hissetmiyorum![]() ![]() ``Ancak Osman arkadaşlarını kıramadı ![]() - Osman Ekinci: ``Anne dini bir toplantı varmış Oraya gitmek zorundayız Fazla kalmam birkaç saat içinde geri dönerim Yün şapkamı da takıyorum üşütmem Sen beni merak etme`` diyerek evden ayrıldım![]() Osman annesine merak etme demişti ama aslında o annesini merak ediyordu Aklı annesinde kalmıştı Annesi hastaydı ve evde tek başınaydı![]() ![]() ![]() Aradan bir saat geçti ![]() ![]() ![]() - Güler Ekinci: Önce sokak kapısının anahtarla açıldığını duydum ![]() ![]() Ardından odanın kapısı açıldı Oğlum içeri girdi ``Anne çok durmadım geldim`` dedi Yere minder koydu Televizyonu açtı Yün şapkasını divanın üstüne bırakıp televizyon seyretmeye başladı![]() Oğlu hiç konuşmadan orada oturuyordu Aradan 20 dakika geçti Zil çaldı Kapı komşu Reyhan hanım geldi ``Osman telefon etti Annem nasıl diye soruyor `` dedi![]() Güler hanım kulaklarına inanamadı ``Ne diyorsun Rehan hanım!`` dedi![]() Neler oluyordu? Peki içerde oturan kimdi? - Güler Ekinci: Bir an için aklımı oynatacak gibi oldum Dönüp odaya baktım Oda bomboştu![]() ![]() ![]() Oğlu odadan kaybolmuştu Ancak şapkası hala divanın üstünde duruyordu![]() ![]()
|
|
|
|