İlginç Tezahuratlar :) |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlginç Tezahuratlar :)TEZAHÜRATLAR MİLAN Siz kurt köpekleri değilsiniz; ama pis köpeklersiniz Pis köpeklersiniz! (Roma'ya) Kaç kaç, korkak tavşan siyah beyaz! (Juventus'a) Non Vincete mai!!! Hiçbir zaman kazanamıyorsunuz!! (İnter'lileri sinirlendirmek için) İNTER Neden? Neden? Her zaman pis ve kötü kokuyorsunuz Milano sadece biziz Sadece biz Ne kadar kokuşmuşsunuz Kırmızı siyah sinirlenme, kızma Önemli olan katılmak, önemli olan bulunmak Milanlı sen şarkı söyleme Zaten sen sadece çalmayı bilirsin '81, '83' Bunlar sadece senin hatırladığın tarihler Yukarıda ilan tahtasında Hatırlıyor musun, Hatırlıyor musun? "B" liginde olduğunuzu "B" ligindesiniz Hatırla JUVENTUS Eh ale' ale' ale' ale' ale' Eh ale' ale' ale' ale' ale' Biz şarkımızı bitirinceye dek Oh Milanlılar gidin kaçın Siyah beyaz bizleriz Siz zavallılar kimlersiniz? BAYERN MÜNİH Bana ne kadınlardan… Bana ne çocuklardan… Önemli olan Bayern'in kazanması… Ben bu gerçeği çılgınca söylerim Önemli olan Bayern'in kazanması Bizi ne rüzgâr ne yağmur engelleyebilir Önemli olan Bayern'in kazanması Haydi Bayern bir gol at… Bayern bir gol at… Hadi bir gol at… SCHALKE 04 Mavi beyazdır bizim renklerimiz Kral mavisi ve kar beyazıdır Mavi beyazı ben her zaman taşırım Çünkü yüreğim Schalke için çarpar… Schalke bizim aşkımız Delikanlı sana bu sevgi yeter Schalke her şeyin üstünde Bana bundan daha güzelini söyleyemezsin BORUSSİA DORTMUND Hurra Hurra, Dortmundlular işte burada Elbe nehrinden İsar nehrine, her zaman BVB Borussia, Borussia, Her zaman lider, her zaman lider, hey hey EİNTRACHT FRANKFURT: Biz Frankfurtluyuz… Biz Hessenliyiz Bizim renklerimiz siyah-beyaz kırmızı Ölünceye kadar takımımıza sadık kalırız Ole Ole Ole MANCHESTER UNITED (Liverpool'a) Park Park Park-Ji Sung Ülkende belki köpek yiyordun Ama daha kötü sü de varLiverpoollu olabilirdin Belediye evlerinde fare yiyen Liverpoollu LİVERPOOL (Chelsea'ye) Zavallı Chelsea, zavallı Chelsea Senin tarihin yok, tarihin yok Beş Avrupa kupası, 18 lig İşte tarih buna denir __________________ Alıntıdır |
|