![]() |
Kolayı Neden Soğuk İçeriz Hiç Düşündünüz Mü ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolayı Neden Soğuk İçeriz Hiç Düşündünüz Mü ?Kolayı Neden Soğuk İçeriz Hiç Düşündünüz mü ? Coca Cola'yı bulan şahıs bu işe başlarken tüm dünyanın tadını seveceği bir şerbet yapmayı kafasına takmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Formülü açıklansa isteyen herkes evinde çay yapar gibi Coca Cola üretebilirmiş ![]() ![]() Kimyayla alakası olan herkes bilir ki Coca Cola asidik yapıdadır ![]() ![]() ![]() ufak bı dıp not Coca-Cola amblemini tersten okuduğunuzda arapça MUHAMMED YOK MEKKE YOK yazdığını bilen var mı? Veya Coca-cola kandaki oksijen basıncını düşürerek Karbondioksite dönüştürdüğünü bilen var mı ve (tarihini hatırlamıyorum) bir üniversitede yapılan en çok coca-cola yı kim içecek? yarışmasında 8 lt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolayı Neden Soğuk İçeriz Hiç Düşündünüz Mü ?Coca cola zaten sıcak içtiğim zaman tadı inanılmaz kötü oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolayı Neden Soğuk İçeriz Hiç Düşündünüz Mü ?ωσяℓ∂_ρσωєя Nickli Üyeden Alıntı kac aydırda coca cola içmemeye dikkat ediyorm Helal sana kardeşim Ben 7 aydır kola içmiyorum Alkol oldugundan dolayı |
![]() |
![]() |
|