![]() |
155 Polis |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 155 Polis![]() 155 Polis imdat telefonuna gelen ilginç ihbar ve istekler KOCAELİ'nin Gebze İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nün '155 Polis İmdat' telefon hattına çok sayıda asılsız ihbar yapıldığı, garip sorular yöneltildiği belirtildi ![]() Polis İmdat Hattı’na 1 yıl içinde gelen 29 bin 469 çağrıdan yaklaşık 14 bininin polis görev ve sorumluluğu dışında olduğu, değerlendirilen ihbarlardan yüzde 70’inin asılsız olduğu ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Tamamı kayıt altına alınan ihbarlar arasında ilginç istek ve sorular da bulunuyor ![]() "ACELE 4 KİLO GÖĞÜS" Polis Memuru: 155 Polis İmdat ![]() Vatandaş: Acele 4 kilo göğüs, 6 kilo kanat ![]() Polis Memuru: Adres alayım ![]() Vatandaş: Eski Çarşı girişi ![]() Polis Memuru: Ödeme nasıl olacak ![]() Vatandaş: Her zamanki gibi ama acele olsun müşteri bekliyor ![]() Polis Memuru: Hemen geliyor ![]() Vatandaş: Teşekkürler ![]() "YAĞMUR YAĞACAK MI?" Polis Memuru: 155 Polis ![]() Vatandaş: Yaa polis bey bir şey soracağım da, yağmur yağacak mı bu gece? Polis Memuru: Yağmur yağacak mı ben nerden bileyim hanımefendi ![]() Vatandaş: Yok hani yağacaksa şemsiyemi alayım yanıma, yoksa boşuna elimde taşımayayım diye sordum ![]() ![]() Polise gelen sorulardan bir bölümü şöyle: -Tüpüm bitti, ne yapabilirim? -Yunus polisler ne marka gözlük kullanıyor, çok beğendim de! -Birisini dövsem çok ceza alır mıyım? -Bu bölgeye yeni taşındık, sabahları trafik çok yoğun oluyor mu? -Köpek havlamasından uyuyamıyoruz ![]() "DUYARLI OLUNMALI" Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan bu tip ihbarlar karşısında herkesin daha duyarlı olması gerektiğini asılsız ihbar yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını bildirdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|