![]() |
Görceklerinizi Hayal Bile Edemiceksiniz :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görceklerinizi Hayal Bile Edemiceksiniz :)"Alıntıdır" Arkadaşlar tamamen kendim keşdettim sayılır tabiki daha öcneden bilenlerde vardır ![]() ![]() Arkadaşlar şimdi evinizdeki lambayı açın ama florans olmasın ve açın ışığı ve biraz ampule doru yaklaşın ve full ampule bakın 5*6 saniye boyunca sonra ışıkları kapatın odanız kapkaranlık olsun ![]() ![]() ![]() ![]() GÖZÜNÜZ AÇIKKEN GÖRECEĞİNİZ CİSİMLERİ CANLILARI HALYAL BİLE EDEMİCEKSİNİZ OKADAR GERÇEKCİ OLCAKKİ ELİNİZLE TUTMAYA ÇALIŞCAKSINIZ İNANMIYORSANIZ HEMEN DENEYEBİLİRSİNİZ ![]() ![]() Not:Arkadaşlar mesajı editliyorum kusura bakmayında bazıları diyorki işte kör olcam sağlığa zararlı ben hep deniyorum gözlerim kartal gibi istanbuldan ankarayı görüyorum ne olcakki az cesaretli olun deneyin saten dedim şeyleri görünce buna deyicek ayrıca ampule bakdıkdan sonra ışığı kapatın oda kapkaranlık olsun ama genede monitöt fln açık olabilir aydınlıkda olabilir hertülü gözüküyor ama karanlık olunca tadından yenmiyor5-6 saniye ampule çok yakından bakdıkdan sonra biryere odaklanın gözlerinizi kırpmadan anında olcak ve teşkkür etceksiniz bana |
![]() |
![]() |
|