![]() |
Garip Ama İlginç Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garip Ama İlginç BilgilerInsan kalbi kani pompaladiginda yarattigi basinc ile kani 10 metre uzaga firlatabilir ![]() Basinizi surekli olarak bir duvara vurarak saatte 150 kalori harciyabilirsiniz ![]() Bir karinca agirliginin 50 kati agirligi kaldirabilir 30 kati agirligi cekebilir ve zehirlendiginde her zaman sag tarafina dogru duser ![]() Bir hamambocegi 9 gun basi koparilmis olarak acliktan olene kadar yasayabilir Sicrayamayan (ziplayamayan) tek hayvan fildir ![]() Devekusunun gozu beyninden daha buyuktur ![]() Deniz yildizinin beyni yoktur ![]() Kutup ayilari solaktir ![]() Suudi Arabistan'da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir ![]() Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir ![]() Bır fare bir deveye oranla daha uzun sure susuzluğa dayanabilir ![]() İnsan midesi 2 haftada bir iç zarını yenilemek zorundadır aksi halde kendi kendini sindirir ![]() i harfinin üzerindeki noktaya ingilizler "Dedikodu" derler ![]() Bir bardak taze şampanyanın içine bir kuru üzüm atarsanız üzüm asansör gibi bardağın altından üstüne üstünden altına sürekli dolaşır ![]() Eğer ağzımıza attığımız bir şeye tükürüğümüz değmese onun tadını anlayamayız ![]() Erkek Peygamber Devesi dişinin kokusunu 7 km öteden duyabilir ![]() George Washington evinin bahçesinde marijuana yetiştirirdi ![]() Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler ![]() Not:sadece 2-3 tanesi alıntıdır diğerleri kendim buldum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|