![]() |
Bir Katilin Tüyler Ürperten İtirafları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Katilin Tüyler Ürperten İtiraflarıBir katilin tüyler ürperten itirafları Köpek itlafları çok tartışılır ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() Köpeğe yaklaştığımda önce elimdekini yiyecek bir şey sanıp kuyruğunu sallamaya başladı ![]() ![]() Son birkaç saniyede onu öldüreceğimi anlamış gibi canhıraş ipini çekmeye çalıştı ![]() Tetiği düşürdüm ![]() Alnının tam ortasında bir beyazlık gördüm sanki, ardından kan fışkırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Boynu düştü ![]() Genellikle şehrin dışındaki gecekondu mahallelerine öldürmeye giderdik ![]() Oradaki köpekler kuru ekmeğe hasretti ![]() ![]() Kıymayı attığımızda bu karşılıksız iyiliğimizin mantığını çözemeden, minnet dolu şaşkın bakışlarla havada kaparlardı ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() Sonra titremeye başlarlardı ![]() Ardından nefes almaları zorlaşırdı ![]() Ağızlarından, burunlarından köpük çıkmaya başlardı ![]() ![]() Bunlar olurken gözlerimize bakmaya çalışırlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazıları çığlık çığlığa can çekişirken bazıları hafif iniltilerle, bazıları da sessizce ölürlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyma yetsin diye az atardık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı bir adam, bizi bir kömürlüğe götürdü bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ana bizi görünce tedirgin oldu ![]() ![]() ![]() Sonra titreme nöbetleri başladı ![]() ![]() İhtiyar, "Yavrularına da verin" diye sürekli söyleniyordu ![]() ![]() Bu arada ağzından köpükler çıkmaya başlayan anne, bana doğru sürünerek geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İhtiyar adam yavruları gösterip, "Memur bey, ağzını parmaklarınla açıp öyle sok kıymayı" deyip duruyordu ![]() Birdenbire bir şeyler oldu bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım yavruların hali etkilemişti beni ![]() ![]() "Öldürmüyorum lan p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonraki günlerde vicdan azabı beni kuşatmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir zaman aklımdan çıkmadı yaptığım katliamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her insanın içinde bir katil vardır ![]() ![]() İnsan beyni bilimle, sanatla, sevgiyle aydınlandıkça bu güdüler azalır ve yok olur ![]() Sonraki yıllarda karınca ezmemek için yolumu değiştirdim ![]() ![]() ![]() Ama köpekler ![]() ![]() ![]() Onlarla asla göz göze gelemedim ![]() Onlardan utandım ![]() Onlardan kaçtım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İtlaf ekibindeki arkadaşlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|