Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşımın, başına, bizzat, geldi

Bizzat Arkadaşımın Başına Geldi!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bizzat Arkadaşımın Başına Geldi!

Arkadaşlar şimdiden söyleyem bu arkadaşımın başına bizzat gelmiştir ve ben bu olayı size anlatayım alıntı değildir!!

Bir gece Mustafa(arkadaşım) ailesiyle görüştükten sonra yatağa giriyoruykusu gelmiyor 1-2 saat dolanıyor odadasonra tekrar yatağa giriyor aklına kız mız getiriyor ( ) sonra birden bilinçsi bir şekilde 'Cinler HzMuhammedin Düşmanıdır' Diye Bir söz çıkıyorONdan Sonra Kendisinin anlattığıa göre anlatacağım
Mustafa :

-böyle bir söz ağzırmdan çıktı1-2 saniye sonra ağzım açık kafam yukarı doğru kalmaya başladı ben daha nolduğunu anlamamıştım vr birden bire üst ve alt dişlerim birbirine değdisonra kafamı oynatamadımkulaklarımda bir siren sesi gibi birşey geldikendi kendime dua felan ettim ve geçti 2 gün sonra bunu dersanede arkadaşlarıma anllatımve can şenbahar(ceto1998) bunu herkeze anlatacağına söz verdi

İşte arkadaşlar ö-olay böyle bir de siz değerlendirin

Alıntı Değildir Emeğe Saygı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com