Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çılgınlar, için, isteyen, korkmak

Korkmak İsteyen Çılgınlar İçin

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkmak İsteyen Çılgınlar İçin

Ben ve abim evde tek başımıza kaldığımızda genelde patlamış mısırla film izleriz Yine öyle oldu Annemle babam alışverişe çıktılar Biz abimle kaldık Ben abime" Hadi korku filmi takalım hadi hadi " dedim Abim " Tamam benim için farketmez " dedi Korku filmlerinin hepsini izlemiştik İzlemediğimiz tek bir film vardı " Koleksiyoncu " Onu taktık Işıkları kapattık ve izlemeye başladık Neyse her şey güzeldi, gayet güzel izliyorduk Taa ki telefon çalana kadar ! Telefondaki ses çok garipti Tanıdığım kimsenin sesine benzemiyordu Bana pişman mısın ? dedi Korkmaya başlamıştım " ne için neden pişman mıyım ? " dedim Cevap vermedi Telefonu kapattım Kendime gelmek için lavaboya gittim Elimi yüzümü yıkadım Salona geldiğimde abimi göremedim Işığı yaktığımda abim yerde kanlar içinde salonda elinde telefonla ölmüştü Çok korktum evde büyük bir çığlık atıp ağlamaya başladım Salona dikkatlice bakınca duvarda abimin kanıyla yazılmış bir not gördüm Notta şöyle diyordu " Telefonda telefonu yüzüme kapattığın ve lavaboya gittiğin için pişman mısın ? "

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com